Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Over ons
Contacten
Contacten: Ms. Gina Li
Fax: 86-0755-2101-5736
Contact nu
Post ons

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant
Merken:
Zento
Nr van Werknemers:
200~230
Jaarlijkse Verkoop:
50000000-60000000
Gevestigd jaar:
2014
De uitvoerpc:
80% - 90%
gediende klanten:
5000+
Bedrijfdetails

Co. van het het Verkeersmateriaal van Shenzhenzento, Ltd, in 2004 wordt opgericht shenzhen binnen, is een wereld-leidende fabrikant en leverancier die van een uitvoerige waaier van veiligheidsoplossingen, een zich in turnstile poorten, het parkeren systemen, hydraulische meerpalen, en het parkeren barrières specialiseren die. Met een wereldmarktaanwezigheid, worden wij toegewijd aan het leveren van innovatieve producten die veiligheid, efficiency, en gemak wereldwijd voor onze klanten verbeteren. Wij hebben een professioneel verkoopteam, een beheersteam, technisch team en productieteam. Onder hen, omdat wij een uitstekend productieteam hebben, kunnen wij OEM/ODM bereiken, en ons professioneel technisch team kan verre technische raad en de technische diensten van 24 uur geven. Tegelijkertijd, heeft ons verkoopteam professionele kennis en kan met klanten communiceren. Mededeling in real time om klanten te helpen alle problemen oplossen.

 

In Shenzhen Zento, pride wij op onze scherp-randtechnologie, uitzonderlijk vakmanschap, en verplichting aan klantentevredenheid. Onze uitgebreide productportefeuille omvat een grote verscheidenheid van turnstile poorten, van driepootturnstile, de poort van de klepbarrière, schommelingsturnstile, glijdende barrièreturnstile, turnstile van de snelheidssteeg, en volledig-hoogteturnstiles, die betrouwbaar voetdatatransportbesturing en toegangsbeheer voor diverse toepassingen aanbieden.

 

Bovendien worden onze parkerensystemen ontworpen om parkeerplaatsgebruik te optimaliseren en de parkerenervaring te stroomlijnen. Onze slimme parkerenoplossingen nemen de intelligente systemen van de parkerenbegeleiding, etiketteringssystemen, nummerplaaterkenning, en de systemen die van de barrièrepoort op, die naadloze ingang en uitgang verzekeren, congestie verminderen, en parkerencapaciteit maximaliseren.

 

Om veiligheid verder te verbeteren, verstrekken wij hydraulische meerpalen en parkerenbarrières die als efficiënte afschrikmiddelen tegen onbevoegde toegang, voertuigbinnendringen, en de uitdagingen van de verkeerscontrole dienen. Deze robuuste en betrouwbare oplossingen worden ontworpen voor krachtige en langdurige verrichting, die tot hen ideaal voor het beschermen van kritieke infrastructuur, overheidsfaciliteiten, collectieve campus, en openbare ruimten maken.

 

Met een standvastige verplichting aan kwaliteit en aanpassing, werken wij nauw met onze cliënten samen om hun specifieke vereisten en plaatsvoorwaarden te begrijpen. Ons ervaren team van ingenieurs en technici verzekert uiterst nauwgezette ontwerp, productie, en installatieprocessen om gemaakte oplossingen te leveren die foutloos in om het even welk milieu integreren.

 

Onze producten worden vertrouwd op door klanten rond de wereld toe te schrijven aan hun uitzonderlijke prestaties, betrouwbaarheid, en gebruikersvriendelijke eigenschappen. Wij hebben een sterk mondiaal net van verdelers en partners opgezet, toelatend ons om klanten over continenten te dienen en geschikte technische ondersteuning en de naverkoopdienst te verlenen.

 

Kies Shenzhen Zento als uw vertrouwde op partner van de veiligheidsoplossing, en profiteer van onze industrie-leidende technologie, onvergelijkelijke deskundigheid, en opmerkelijke klantenondersteuning. Contacteer ons vandaag om uw veiligheidsbehoeften te bespreken en ons te laten u helpen uw gebouw beschermen met onze scherp-randturnstile poorten, het parkeren systemen, hydraulische meerpalen, en het parkeren barrières.

 

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

OEM/ODM

Bij ZENTO, worden wij niet alleen toegewijd aan het verstrekken van turnstile poort en het parkeren het systeemmateriaal de van uitstekende kwaliteit, maar ook geëngageerd aan het aanbieden van de uitzonderlijke diensten die aan de behoeften van onze getaxeerde klanten voldoen. Ons uitvoerig gamma van de diensten wordt ontworpen om een vlotte en probleemloze ervaring door het volledige proces, van overleg en installatie aan onderhoud en steun te verzekeren.

 

Overleg en Behoeftenbeoordeling:
Wij begrijpen dat elk project uniek is, en ons ervaren team van deskundigen moet hier u bij het bepalen van de beste oplossingen voor uw specifieke vereisten helpen. Wij verstrekken professioneel overleg en leiden grondige behoeftenbeoordelingen om het de meest geschikte turnstile poorten en materiaal van het parkerensysteem voor uw toepassing te identificeren.

 

Aanpassing en Ontwerp:
Bij ZENTO, erkennen wij het belang van op maat gemaakte oplossingen. Onze deskundige ingenieurs werken nauw met u samen om de turnstile poorten en de parkerensystemen volgens uw specificaties, plaatsvoorwaarden, en esthetische voorkeur aan te passen. Wij gebruiken geavanceerde ontwerpsoftware en hangen volgens de industrienormen om aan optimale functionaliteit en naadloze integratie met uw bestaande infrastructuur te verzekeren.

 

Productie en Kwaliteitscontrole:
Met overzicht productiefaciliteiten en stringente kwaliteitscontroleprocédés, vergen wij trots in het produceren van turnstile poorten en het parkeren systeemmateriaal van de hoogste normen. Onze deskundige technici gebruiken van de scherp-randtechnologie en premie materialen om robuuste, betrouwbare, en duurzame producten te leveren die internationale kwaliteitscertificeringen ontmoeten.

 

Installatie en Integratie:
Ons team van opgeleide beroeps behandelt de installatie en de integratie van het de turnstile poorten en materiaal van het parkerensysteem bij uw gebouw. Uitgerust met diepgaande productkennis en installatiedeskundigheid, verzekeren wij een vlot installatieproces terwijl het minimaliseren van verstoringen aan uw dagelijkse verrichtingen. Wij bieden indien nodig ook begeleiding op systeemconfiguratie en integratie met aan andere veiligheid of toegangsbeheersystemen.

 

Opleiding en Steun:
Om de doeltreffendheid en de bruikbaarheid van ons materiaal te maximaliseren, verstrekken wij uitvoerige opleidingssessies voor uw personeel. Onze goed geïnformeerde trainers zullen uw team die door operationele procedures, onderhoudspraktijken, en het oplossen van problementechnieken begeleiden, hen machtigen om de de turnstile poorten en het parkeren systemen vol vertrouwen te beheren en te handhaven. Bovendien, bieden wij aan de gang zijnde technische ondersteuning aan om eender welke vragen of kwesties te behandelen die kunnen rijzen.

 

Onderhoud en Opdrachten:
Het regelmatige onderhoud speelt een essentiële rol in het verlengen van de levensduur en de optimale prestaties van uw turnstile poorten en het parkeren systeemmateriaal. Wij bieden flexibele onderhoudsplannen en opdrachten aan om de voortdurende betrouwbaarheid en de functionaliteit van uw investering te verzekeren. Onze bekwame routine-inspecties van het technicigedrag, voeren noodzakelijke reparaties uit, en houden uw materiaal met de recentste ingebouwde programmatuur en de software-upgrades bijgewerkt.

 

Klantenzorg en Garantie:
Bij ZENTO, taxeren wij onze klanten en streven ernaar om uitzonderlijke klantenzorg te verstrekken. Ons specifiek ondersteuningsteam is beschikbaar om u bij om het even welke onderzoeken, zorgen, of verzoeken om vervangstukken te helpen. Wij bevinden ons achter de kwaliteit van onze producten met uitvoerige garantiedekking, die u voorzien van vrede van mening en vertrouwen in uw investering.

 

Kies ZENTO als uw vertrouwde op partner voor turnstile poort en het materiaal van het parkerensysteem, en ervaar onze onvergelijkelijke diensten die aan uw tevredenheid voorrang geven. Contacteer ons vandaag om uw vereisten te bespreken en ons te laten u van innovatieve die oplossingen voorzien door de uitzonderlijke dienst worden gesteund.

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

2008


- > De Technologieco. van Registershenzhen Zhongke, Ltd in de Overheid van China.


- > Concentreer me hoofdzakelijk op de Chinese markt, belast met toegangsbeheer en turnstiles


2009


- > Werk met Taobao van China, Baidu, 1688 en andere websites voor bevordering en drainage samen


- > Opstelling een professionele installatie en technische team en rekruuttalenten met technische ervaring

 

2010


- > De nadruk van ZENTO slechts op het ontwerpen van, de productie van & het verkopen van allerlei veiligheidsturnstiles poort;


- > Neemt het technische team aan diverse opleiding deel om installatietechnologie en andere mogelijkheden te verbeteren.


2011


- > Verhoging de productketting van de producten van het parkerenbeheersysteem


- > Machines de op grote schaal van de Aankoopproductie om productiecapaciteit te verbeteren


2012


- > Het bedrijf investering in personeel opleiding in alle aspecten versterkt om meer professionele zaken en technologie te cultiveren


2013


- > Begonnen de werkgever en het beheer van het bedrijf buitenlandse handel te contacteren en begonnen buitenlandse handelsverkopers aan te werven


- > Opstelling een professionele van het buitenlandse handelsteam en gedrag strikte professionele kennis opleiding


2014


- > Register een bedrijf met buitenlandse handelsrechten genoemd het Verkeersco. van Shenzhen ZENTO, Ltd in de Overheid van China.

 

- > Van BEDRIJFS ZENTO hoofdverkoopturnstile POORT en PARKERENbeheersysteem.

 

- > Is ZENTO naar nieuwe plaats naar uitbreiding voor het eerst wordt verplaatst, het nieuwe fabrieksadres het Zevende Gebouw, de Industriezone van Baohu, het District van Guanlan Longhua, Shenzhen, Guangdong China dat


2015


- > Gevestigd R&D-team om eigen merkturnstiles te ontwikkelen;


- > ZENTO-uit formeel kwam het merk;


- > ZENTO-ontwerpen, vervaardiging en met succes marktturnstiles die aan internationale normen van de veiligheidsindustrie voldoen.


2016


- > Werft ZENTO het bedrijf meer installatie en technische talenten aan om de toenemende vraag van de markt te ontmoeten.

 

2017


- > Heeft ZENTO een systeem gevormd dat klanten van redelijke oplossingen kan voorzien, installatietechnische ondersteuning verstrekken, en verre technische begeleiding steunt tot de klanten alle problemen oplossen.


- > Hebben wij meer dan klanten de overzee van 500+ gediend, zijn de toegangspoorten en het parkerenmateriaal geïnstalleerd in verschillende landen en gebieden, en goed terugkoppelen van klanten ontvangen

 

2018

 

- > Neem aan de ontwikkeling van diverse systeemsoftware, het gecombineerde gebruik van toneelvleksysteem, theatersysteem, bussysteem en andere systemen en turnstile poorten deel

 

2019


- > Het ZENTO bereikte internationale norm goedgekeurde certificaat van Ce voor turnstile;


- > De ZENTO uitgevoerde aanpassingsdiensten;

 

2020

 

- > Opnieuw gevormde de wijze van het Bedrijfbeheer, opgezette Op de markt brengende Afdeling, Personeelsafdeling, Verkoopafdeling, R&D-Afdeling, Productieafdeling, Kwaliteitsafdeling, Technische Afdeling, Naverkoopafdeling, Verschepende Afdeling;

 

- >ZENTO-verhogingeninvestering in aangepaste de diensttechnologie om klanten van een volledige waaier van de aangepaste diensten, de aanpassing van de softwaresysteemtaal, enz. te voorzien.

 

2021


- > Duwt ZENTO hard op turnstiles systeem combineert met de toepassing van de beheerssoftware, de de aanpassingsdiensten van het instrumentensysteem,
- > Verkregen meer dan 10 certificaten van het productoctrooi.


2022


- > HET ZENTO BEREIKTE INTERNATIONALE NORM GOEDGEKEURDE CERTIFICAAT VAN CE VOOR TURNSTILE, HYDRAULC-MEERPAAL, LPR-PARKERENsysteem, RFID-PARKEREN SYTSEM, BOOMbarrière, PARKERENslot.


- > Het ZENTO bereikte internationale norm goedgekeurde certificaat van Rohs voor TURNSTILE, HYDRAULC-MEERPAAL, LPR-PARKERENsysteem, RFID-PARKEREN SYTSEM, BOOMbarrière, PARKERENslot.


- > Geregistreerd met Duitse en Franse verpakkingswetten

 

2023

 

- > Turnstiles wordt de Systeembeheersingssoftware rijper, functioneert met inbegrip van Tijd & Opkomstbeheer, Kaartjesbeheersysteem, Bezoekerbeheersysteem, enz. De softwaretaal kan worden aangepast.

Ons Team

Het introduceren van Ons Verkoopteam: Het verbinden van u aan de Uitzonderlijke Dienst en Deskundigheid

 

Bij ZENTO, vergen wij trots in ons dynamisch en specifiek verkoopteam, het van wie primaire doel u van de onovertroffen dienst, gepersonaliseerde aandacht, en uitvoerige oplossingen te voorzien is. Met onze uitgebreide de industriekennis, formidabele deskundigheid, en standvastige verplichting aan klantentevredenheid, moet ons verkoopteam hier u begeleiden elke stap van de manier.

 

Ontmoet Onze Verkoopberoeps:
Ons verkoopteam bestaat hoogst uit bekwame beroeps die een rijkdom aan ervaring en deskundigheid aan de lijst brengen. Van gekruide afdelingschefs aan energieke rekeningsstafmedewerkers, wordt elk lid van ons team gedreven door een diepe hartstocht voor het begrip van uw behoeften en het leveren van gemaakte oplossingen die uw verwachtingen overschrijden.

 

Klant-Centric Benadering:
Wij zijn die sterke bouw er stellig van overtuigd, de verhoudingen is op lange termijn met onze klanten de sleutel aan wederzijds succes. Ons verkoopteam volgt een klant-centric aanpak, die de tijd vergen te luisteren, uw unieke vereisten te begrijpen en te richten. Zij streven uw vertrouwde op adviseurs, altijd te zijn ernaar klaar om deskundige raad, antwoordvragen te geven, en bieden waardevol inzicht aan om u te helpen besluiten op basis van goede informatie nemen.

 

Productkennis en Deskundigheid:
Ons verkoopteam ondergaat strenge opleiding bijgewerkt met de recentste de industrietendensen, de technologievorderingen, en de productinnovaties te blijven. Bewapend met diepgaande productkennis, beschikken zij over de deskundigheid om de meest geschikte turnstile poort en parkerenoplossingen van het systeemmateriaal voor uw specifieke toepassing te adviseren. Of u voetdatatransportbesturingoplossingen zoekt of parkerenverrichtingen optimaliseert, hebben onze verkoopberoeps de bekwaamheid om u effectief bij te staan.

 

De raadgevende Verkoop komt naderbij:
Wij geloven in een raadgevende verkoopbenadering die verder dan eenvoudig het verkopen van producten gaat. Ons verkoopteam stelt relevante vragen, leidt grondige behoeftenbeoordelingen, en stelt aangepaste die oplossingen voor aan uw vereisten worden aangepast. Zij werken in samenwerking met u, aanbiedend inzicht, richtend uitdagingen, en voorstellend strategieën om efficiency, veiligheid, en gemak voor uw organisatie te maximaliseren.

 

Naadloze Projectleiding:
Van het aanvankelijke overleg aan projectvoltooiing, verzekert ons verkoopteam naadloze projectleiding. Zij doen dienst als uw punt van contact door het volledige proces, die met onze techniek, productie, en installatieteams coördineren om een juiste en geschikte uitvoering te verzekeren. U kunt op onze verkoopberoeps vertrouwen om u in elk stadium te houden geïnformeerd, die regelmatige updates en pro-actieve mededeling verstrekken.

 

De post-verkoopsteun en Dienst:
Onze verplichting aan uw tevredenheid breidt zich ver voorbij de verkoop uit. Ons verkoopteam vergt trots in het aanbieden van uitzonderlijke post-verkoopsteun en de dienst. Of u extra opleiding vereist, hebben vragen over onderhoud, of de behoeftehulp met garantieeisen, onze specifieke verkoopberoeps is altijd beschikbaar om snelle en betrouwbare steun te verlenen.

 

Samenwerkingsvennootschappen:
Bij ZENTO, bekijken wij onze klanten zoals partners. Wij streven ernaar om langdurige, samenwerkingsdievennootschappen te smeden op wederzijds vertrouwen, open mededeling, en gedeeld succes worden gebaseerd. Ons verkoopteam taxeert uw terugkoppelt en actief streeft naar kansen voortdurend om te verbeteren en te vernieuwen, ervoor zorgend dat u niet alleen opmerkelijke producten maar ook een uitzonderlijke het kopen ervaring ontvangt.

 

Contacteer Onze Verkoop Team Today:
Klaar om het innovatieve turnstile poort en materiaal van het parkerensysteem te omhelzen.

 

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2