Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
Fabrieksreis
Huis >

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Fabrieksreis
Contacten
Contacten: Ms. Gina Li
Fax: 86-0755-2101-5736
Contact nu
Post ons
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabrikantenproductielijn
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabrikantenproductielijn
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabrikantenproductielijn
Productielijn

Het productproces van een turnstile poort impliceert typisch de volgende stappen:

 

Ontwerp en Techniek: Het turnstile ontwerp van de poort wordt gecreeerd gebaseerd op specifieke vereisten en overwegingen zoals duurzaamheid, functionaliteit, en esthetica. De ingenieurs werken aan het ontwikkelen van de technische beschrijvingen en het verzekeren van naleving van veiligheidsnorm.

 

Materiële Verwerving: De vereiste materialen voor de productie van de turnstile poort zijn afkomstig van leveranciers. Dit kan metaalcomponenten, elektronische delen, sensoren, motoren, en andere noodzakelijke punten omvatten.

 

Vervaardiging en Assemblage: Het vervaardigingsproces impliceert knipsel, buigend, lassend, en vormt de metaalcomponenten om de belangrijkste structuur van de turnstile poort tot stand te brengen. De extra componenten zoals barrières, wapens, controleborden, en sensoren worden ook vervaardigd of afzonderlijk gekocht.

 

Elektronische Integratie: De elektronische componenten, met inbegrip van sensoren, controlemechanismen, lezers, en actuators, zijn geïntegreerd in de turnstile poort. De bedrading en de verbindingen zijn zorgvuldig geïnstalleerd om juiste functionaliteit te verzekeren.

 

Kwaliteitscontrole en het Testen: Zodra de turnstile poort wordt geassembleerd, ondergaat het het grondige kwaliteitscontrole inspecties en testen. Dit omvat het controleren structurele integriteit, het verifiëren van elektroverbindingen, en het leiden van functietests om vlotte verrichting en nauwkeurige lezingen te verzekeren.

 

Het eindigen en het Schilderen: De turnstile poort wordt voorbereid op oppervlakte het eindigen, die het schoonmaken van, het schuren van, en het toepassen van beschermende deklagen kan impliceren. Verf of poeder de deklaag wordt dan toegepast om de verschijning te verbeteren en corrosieweerstand te verstrekken.

 

Verpakking en het Verschepen: De gebeëindigde turnstile poorten worden zorgvuldig verpakt om hen tijdens vervoer te beschermen. De documentatie, de handboeken, en de noodzakelijke toebehoren zijn inbegrepen in de verpakking. De producten worden dan verscheept aan hun respectieve bestemmingen.

 

Het is belangrijk om op te merken dat het specifieke productproces afhankelijk van de fabrikant en het type van turnstile poort kan variëren die worden geproduceerd.

 

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 4

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 5

OEM/ODM

De Diensten van ZENTO OEM/ODM voor Turnstiles en Parkerensystemen

 

Bij ZENTO, specialiseren wij ons in het verlenen van OEM (Origineel Materiaal dat vervaardigt) en ODM (Origineel Ontwerp dat vervaardigt) diensten de van uitstekende kwaliteit voor turnstile poorten en het parkeren systemen. Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid inzake de industrie, bieden wij gemaakte oplossingen aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Onze OEM/ODM-diensten omvatten ontwerp, productie, en aanpassing ervoor zorgt, die dat u uitzonderlijke producten ontvangt die zich op uw merk en visie richten.

 

OEM de Diensten:

 

Aangepaste Productontwikkeling: Wij werken nauw met u samen om uw unieke specificaties, functionaliteitvereisten, en het brandmerken richtlijnen te begrijpen. Onze ingenieurs en ontwerpers zullen uw ideeën in tastbare producten omzetten, die onze bestaande productiemogelijkheden leveraging.

 

Productwijziging en Verhoging: Als u specifieke wijzigingen of verhogingen in mening voor onze bestaande turnstile poorten en het parkeren systemen hebt, kunnen wij de noodzakelijke aanpassingen maken om aan uw behoeften te voldoen. Dit omvat het opnemen van extra eigenschappen, aanpassend afmetingen, of integreren-specifieke componenten.

 

Het brandmerken en Verpakking: De identiteit van uw merk is essentieel, en wij verlenen OEM de diensten die u toestaan om uw embleem, kleuren, en verpakkingsontwerp op de producten op te nemen. Dit verzekert een verenigbare merkervaring voor uw klanten.


ODM de Diensten:

 

Kant en klare Productontwikkeling: Als u zich op uw kernzaken verkiest te concentreren zonder het in dienst nemen uitgebreid in productontwerp en ontwikkeling, zijn onze ODM diensten een ideale keus. Ons team van ontwerpers en ingenieurs zal het volledige proces, van conceptualisering aan productie behandelen, volledig leverend a - functioneel product dat aan uw vereisten voldoet.

 

Aangepaste Ontwerpoplossingen: Wij begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft. Onze ODM diensten benadrukken samenwerking, waar wij uw input opnemen en door het ontwerpproces terugkoppelen. Deze manier, u heeft de kans om het eindproduct te beïnvloeden en te verzekeren het richt zich volkomen op uw doelstellingen.

 

Strenge Kwaliteitscontrole: Door het ODM proces, handhaven wij strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om de betrouwbaarheid, de duurzaamheid, en de prestaties van het afgewerkte product te waarborgen. Onze verplichting aan kwaliteit zorgt ervoor dat u een product ontvangt dat op de hoogste normen wijst.


Voordelen om de Diensten van ZENTO Te kiezen OEM/ODM:

 

Gemaakte Oplossingen: Onze OEM/ODM-diensten laten u toe om producten te creëren die uw specifieke vereisten die passen, die voor differentiatie toestaan en uw klantenverwachtingen ontmoeten.


Kosteneffectiviteit: Door onze productiemogelijkheden en deskundigheid leveraging, kunt u ontwikkelingskosten minimaliseren terwijl het behouden van de kwaliteit en de functionaliteit u wenst.


Efficiënte tijd-aan-Markt: Met onze gestroomlijnde ontwikkeling en productieprocessen, helpen wij de tijd verkorten het neemt om uw producten aan markt te brengen, die u een maximaal concurrentievermogen geven.


Betrouwbaar Vennootschap: Wij taxeren vennootschappen op lange termijn en geven voorrang aan open mededeling, samenwerking, en transparantie in alle aspecten van onze OEM/ODM-projecten. Uw tevredenheid is onze met hoogste prioriteit.


Wanneer het over turnstile poorten en parkerensystemen komt, is ZENTO uw vertrouwde op OEM/ODM-partner. Contacteer ons vandaag om uw projectvereisten te bespreken en te ontdekken hoe wij u bij het bereiken van uw doelstellingen kunnen helpen.

 

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3

R&D

 

Onderzoek en Ontwikkelings (R&D) Strategie voor Turnstile en Parkerensysteemfabrikant

 

Inleiding:


Bij ZENTO, erkennen wij het belang van ononderbroken innovatie en het blijven bij het front van technologie op het gebied van turnstile poorten en het parkeren systemen. Onze Onderzoek en Ontwikkelings (R&D) afdeling speelt een essentiële rol in het drijven van vorderingen, het verbeteren van productfunctionaliteit, en het leveren van scherp-randoplossingen aan onze klanten. Onze R&D-strategie concentreert zich bij het bevorderen van creativiteit, samenwerking, en strategische partnerschappen om onze doelstellingen te bereiken.

 

Visie en Doelstellingen:


Bepaal een duidelijke visie voor R&D: Vestig een visie op lange termijn die zich op algemene de opdracht en de marktverwachtingen van ons bedrijf richt.


Vastgestelde tastbare doelstellingen: Ontwikkel specifieke doelstellingen die onze R&D-inspanningen, zoals het verbeteren van productprestaties, het integreren van nieuwe technologieën, het verbeteren van gebruikerservaring, en het optimaliseren van efficiency leiden.


Team Structure en Deskundigheid:


Bouw een bekwaam R&D-team: Werf begaafde ingenieurs, ontwerpers, en technische deskundigen aan die diverse vaardigheden en de industriekennis bezitten.


Bevorder samenwerking: Moedig dwars-functionele samenwerking en kennis delend binnen het R&D-team, evenals met andere afdelingen zoals productbeheer, productie, en verkoop aan.


Nadruk bij het ononderbroken leren: Bevorder professionele ontwikkelingskansen, trainingsprogramma's, en participatie in relevante de industriegebeurtenissen die het team over de recentste tendensen, de technologieën, en de best practicen wordt geïnformeerd te houden.


Innovatieproces:


Ideatie en Conceptengeneratie: Moedig creatieve het denken en ideegeneratiezittingen binnen het R&D-team aan om nieuwe concepten, eigenschappen, en oplossingen te onderzoeken.


Haalbaarheidsbeoordeling: Gedrags grondige onderzoek en haalbaarheidsstudies om het praktische aspect en het potentiële succes van nieuwe ideeën of technologieën te evalueren.


Prototyping en het Testen: Ontwikkel prototypen om me concepten te bevestigen, het strenge testen uit te voeren, en te verzamelen terugkoppelen van gebruikers en bewaarders.


Herhaalde Ontwerp en Verbetering: Raffineer onophoudelijk en herhaal op ontwerpen op gebruiker worden gebaseerd terugkoppelen, marktanalyse, en nieuwe tendensen, verzekerend onze producten ontmoet en overschrijd klantenverwachtingen die.


Technologiegoedkeuring en Vennootschappen:


Het verblijf informeerde over nieuwe technologieën: Monitor technologische vorderingen op gebieden zoals biometrie, kunstmatige intelligentie, IoT (Internet van Dingen), en wolk die die turnstile poorten en de mogelijkheden van het parkerensysteem kunnen verbeteren gegevens verwerken.


Strategische partnerschappen: Werk met technologiepartners, universiteiten, onderzoekinstituten, en de industriedeskundigen samen aan hefboomwerking hun deskundigheid, tot nieuwe middelen, toegang heb en innovatie versnel.


Marktanalyse en Klanteninzicht:


Gedragsmarktonderzoek: Analyseer de industrietendensen, klantenbehoeften, en concurrerend landschap om afzetmogelijkheden en potentiële hiaten te identificeren.


Verzamel klanteninzicht: Neem regelmatig met klanten in dienst om hun pijnpunten, verwachtingen te begrijpen, en de vereisten, hun opnemen koppelen in onze R&D-inspanningen terug.


Intellectuele eigendombescherming:


Geef voorrang intellectuele eigendom (IP) aan bescherming: Leg robuuste maatregelen ten uitvoer om onze R&D-innovaties en IP rechten door octrooien, handelsmerken, auteursrechten, en handelsgeheimen te beschermen.


Verzeker naleving van wettelijke eisen: Hang relevante wetgevingen en verordeningen betreffende IP rechten en vertrouwelijkheid aan.

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1