Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfnieuws ongeveer Zijn turnstiles toegankelijk?
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Gina Li
Fax: 86-0755-2101-5736
Contact nu
Post ons

Zijn turnstiles toegankelijk?

2023-07-06
Latest company news about Zijn turnstiles toegankelijk?

Zijn turnstiles toegankelijk?

 

De toegankelijkheid van turnstiles kan afhankelijk van het ontwerp en de eigenschappen variëren in verschillende metrosystemen dat wordt uitgevoerd. Terwijl de traditionele turnstile ontwerpen uitdagingen voor gehandicapte individuen of mobiliteitsbeperkingen kunnen vormen, hebben vele doorgangsautoriteiten gewerkt om toegankelijkheid bij metroposten te verbeteren.

 

Sommige inspanningen om turnstiles toegankelijker te maken omvatten:

 

De Systemen van de Gatelessingang: In bepaalde metrosystemen, zijn de gateless ingangssystemen uitgevoerd als alternatief voor traditionele turnstiles. Deze systemen gebruiken technologieën zoals elektronische vervoerprijskaarten, betalingswijzen zonder contact, of mobiele toepassingen om toegang zonder hindernissen tot doorgangsposten te verlenen.

 

Brede Poortturnstiles: Sommige metroposten hebben brede poortturnstiles naast of in plaats van traditionele smalle turnstiles geïnstalleerd. Deze bredere poorten passen passagiers met mobiliteitshulp zoals aan rolstoelen, wandelwagens, of grote zakken, toestaand hen om gemakkelijker over te gaan door.

 

Toegankelijke Poorten: Moderne turnstiles worden ontworpen met eigenschappen zoals bredere ontruimingsbreedten, lagere barrières, visuele indicatoren, en geluidssignalen om individuen gehandicapt bij het navigeren te helpen door hen. Deze toegankelijke poorten worden specifiek ontworpen om inclusivity en handigheid voor alle passagiers te verbeteren.

 

Personeelshulp: De doorgangsautoriteiten hebben vaak personeelsleden beschikbaar aan aanbiedingshulp aan passagiers die hulp in het gebruiken van turnstiles of de toegang tot van metroposten vereisen. Zij kunnen raad geven, toegankelijke poortingangen in werking stellen, of steun aanbieden waar nodig.

 

Het is belangrijk om op te merken dat het niveau van toegankelijkheid tussen verschillende vervoerssystemen en individuele posten kan variëren. Nochtans, worden inspanningen geleverd om toegankelijkheid te verbeteren en tot milieu's zonder hindernissen voor alle passagiers te leiden binnen metronetwerken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zijn turnstiles toegankelijk?  0