Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfnieuws ongeveer Wat is een Meerpaalpoort?
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Gina Li
Fax: 86-0755-2101-5736
Contact nu
Post ons

Wat is een Meerpaalpoort?

2023-07-10
Latest company news about Wat is een Meerpaalpoort?

Een Meerpaalpoort, ook als een Meerpaalbarrière of een poort van de Meerpaalveiligheid wordt bekend, is een type van ingang/uitgangscontrolesysteem dat meerpalen gebruikt om voertuigtoegang te regelen die. De meerpalen zijn stevige verticale die polen of posten typisch van metaal of beton worden gemaakt die in de grond geïnstalleerd zijn.

 

Een Meerpaalpoort bestaat uit veelvoudige intrekbare of verwijderbare meerpalen die kunnen worden opgeheven of worden verminderd om de toegang van voertuigen te verlenen of te blokkeren. De poort werkt door de beweging van deze meerpalen te controleren. Wanneer de meerpalen worden opgeheven, leiden zij tot een fysieke barrière die voertuigen verhindert over te gaan door. Omgekeerd, wanneer de meerpalen in de grond worden verminderd, kunnen de voertuigen vrij overgaan.

 

De meerpaalpoorten worden algemeen gebruikt op gebieden waar er een behoefte is om voertuigtoegang, zoals parkeerterreinen, privé oprijlanen, voetstreken, en gevoelige of beperkte gebieden te controleren en te beheren. Zij verstrekken een flexibele en efficiënte oplossing voor het verbeteren van veiligheid, het verhinderen van onbevoegde voertuigingang, en het handhaven van verkeersdatatransportbesturing.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een Meerpaalpoort?  0