Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfnieuws ongeveer Waarom hebben de themaparken turnstiles?
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Gina Li
Fax: 86-0755-2101-5736
Contact nu
Post ons

Waarom hebben de themaparken turnstiles?

2023-07-06
Latest company news about Waarom hebben de themaparken turnstiles?

De themaparken gebruiken turnstiles om verscheidene redenen:

 

 

1. Toegangsbeheer: Turnstiles zijn een praktische manier om ingang en uitgangspunten binnen het themapark te controleren. Zij zorgen ervoor dat slechts het betalen van klanten of erkende individuen het park kan ingaan, welke hulp onbevoegde toegang verhindert en menigtestroom beheert.

 

2. Kaartjesbevestiging: Turnstiles zijn geïntegreerd met etiketteringssystemen om kaartjes of passen te bevestigen. De gasten moeten hun kaartjes of passen die bij turnstile aftasten, het parkpersoneel toestaan om hun geldigheid te verifiëren en ervoor te zorgen dat de gasten hebben betaald voor toelating.

 

3. Menigtebeheer: Turnstiles de hulp beheert de stroom van gasten die het themapark ingaan, vooral tijdens spitsuren of bezige dagen. Door het ingangsproces te regelen, kunnen turnstiles effectief het aantal mensen controleren die het park ingaan op elk moment, congestie verminderen en een meer vlote bezoekerervaring verzekeren.

 

4. Veiligheid: Turnstiles verbeteren veiligheid binnen het themapark door onbevoegde individuen te verhinderen tot beperkte gebieden of aantrekkelijkheden toegang te hebben. Zij doen dienst als fysieke barrière, toestaand parkexploitanten om en toegangsbeheerbeleid te controleren af te dwingen, dat het risico van incidenten of veiligheidsbreuken verminderen.

 

5. Opbrengstbescherming: Turnstiles de hulp beschermt de opbrengst van het themapark door de kansen van kaartjesfraude of onbevoegde ingang te minimaliseren. Aangezien elke gast een geldig kaartje moet voorstellen om door turnstile over te gaan, wordt het uitdagend voor individuen om onbevoegde toegang te verkrijgen zonder een kaartje te kopen.

 

6. Bezoekergegevens die volgen: Vele moderne turnstiles zijn uitgerust met technologie die hen het mogelijk maakt om bezoekergegevens, zoals het aantal ingangen en uitgangen, piek het bezoeken tijden, en capaciteitsgebruik te volgen. Deze informatie verstrekt waardevol inzicht voor parkbeheer om verrichtingen, het bemannen, en brontoewijzing te optimaliseren.

 

7. Integratie met Parksystemen: Turnstiles kunnen met andere parksystemen, zoals opkomst het volgen, toegangsbeheer, of klantloyaliteitsprogramma's worden geïntegreerd. Deze integratie vergemakkelijkt naadloze synchronisatie van gegevens, verbetert operationele efficiëntie, en biedt de verbeterde bezoekerdiensten aan.

 

Globaal, verzekert het gebruik van turnstiles in de hulp van themaparken gecontroleerd en beveiligt milieu voor bezoekers terwijl het toestaan van parkexploitanten om de stroom van gasten effectief te beheren. Het bevordert veiligheid, opbrengstbescherming, en betere operationele efficiëntie, die tot een plezierige en gedenkwaardige ervaring voor alle parkdeelnemers bijdragen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom hebben de themaparken turnstiles?  0

laatste bedrijfsnieuws over Waarom hebben de themaparken turnstiles?  1