Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Flap barrière tourniquet > Passagebreedte 550mm RFID-Klepturnstile Intrekbare Ingang voor Flat

Passagebreedte 550mm RFID-Klepturnstile Intrekbare Ingang voor Flat

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: Zento

Certificering: CE, Rohs, ISO9001

Modelnummer: Zt-933

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 2

Prijs: 420

Verpakking Details: houten geval

Levertijd: 5-7 dagen

Betalingscondities: T/T, Western Union

Levering vermogen: 300 eenheden per maand

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

550mm klepturnstile

,

RFID-klepturnstile Intrekbare Ingang

,

550mm RFID Turnstile

Materiaal:
304 het roestvrije staal, Roestvrij staal 304/316, dikte is niet minder dan 1.3mm
Productnaam:
Intrekbare Turnstile van de de Barrièreklep van de Ingangs Automatische Klep
Voeding:
AC220V/110V
Afmeting:
1200*300*1000mm
Toepassing:
luchthaven, school, Flat, Bureau, park
Garantie:
1 jaar
Netto gewicht:
65KG
Communicatie Interface:
RS485/RS232
Passagebreedte:
550mm (Één passage), ≤1500mm
werkomgeving:
Binnen/Openlucht
Huisvestingsmateriaal:
de dikte is niet minder dan 1.5mm
Kleur:
Facultatief
Mededeling:
TCP/IP
Type:
enige kern & dubbele kern, volledig Automatische Turnstile Poort
Materiaal:
304 het roestvrije staal, Roestvrij staal 304/316, dikte is niet minder dan 1.3mm
Productnaam:
Intrekbare Turnstile van de de Barrièreklep van de Ingangs Automatische Klep
Voeding:
AC220V/110V
Afmeting:
1200*300*1000mm
Toepassing:
luchthaven, school, Flat, Bureau, park
Garantie:
1 jaar
Netto gewicht:
65KG
Communicatie Interface:
RS485/RS232
Passagebreedte:
550mm (Één passage), ≤1500mm
werkomgeving:
Binnen/Openlucht
Huisvestingsmateriaal:
de dikte is niet minder dan 1.5mm
Kleur:
Facultatief
Mededeling:
TCP/IP
Type:
enige kern & dubbele kern, volledig Automatische Turnstile Poort
Passagebreedte 550mm RFID-Klepturnstile Intrekbare Ingang voor Flat

De nieuwe Promotie van de de Kaartlezer van Versierfid van de het Mechanismeklep van Security Turnstile Gate Barrière van de de Barrièrepoort

Klepturnstile, ook als turnstile van de schommelingspoort of turnstile van de vleugelpoort wordt bekend, is een type van toegangsbeheerapparaat algemeen in entry-punten wordt gebruikt de stroom van mensen te regelen die. Het bestaat uit individuele panelen of kleppen die open slingeren en dicht bij verleen of ontken toegang. De kleppen worden typisch gemaakt van stevige materialen zoals metaal of acryl.

Klepturnstiles kunnen worden gevormd om in beide richtingen te werken of slechts ingang of uitgang in één richting, afhankelijk van de veiligheidsvereisten en de verkeersstroom toe te staan. Zij zijn vaak geïntegreerd met toegangsbeheersystemen, zoals RFID-kaartlezers of biometrische scanners, om toegang tot erkende individuen te verlenen.

Wanneer aanwezigen verwerken geldige geloofsbrieven of de passen de authentificatie, klep zal turnstile zal open openen en slingeren, toestaand de persoon om over te gaan door. Daarna, keert de klep automatisch naar zijn originele positie terug, die onbevoegde toegang verhinderen.

Klepturnstiles bieden een combinatie van esthetisch beroep, efficiënte exploitatie, en efficiënt toegangsbeheer aan terwijl het verstrekken van een fysieke barrière tussen verschillende gebieden. Zij worden algemeen gebruikt in plaatsen zoals luchthavens, stations, stadions, bureaugebouwen, en andere hoog-veiligheidsfaciliteiten.

Passagebreedte 550mm RFID-Klepturnstile Intrekbare Ingang voor Flat 0

Klepturnstile Functie:

(1) automatische terugkeerfunctie: Nadat het passageproces wordt voltooid, keren de remvleugels automatisch naar de aanvankelijke het blokkeren positie terug.

(2) macht-weg en openingsfunctie: Wanneer de macht weg is, zal het systeem automatisch de te openen remvleugels openen, wat geschikt voor evacuatie van de menigte is en brandbeveiliging aan vereisten voldoet.

(3) anti-onwettige binnendringenfunctie: Wanneer de kaart ongeldig is, zijn er geen kaart het jatten, of de passage is verboden, zal de gedwongen ingang in het kanaal als onwettig binnendringen worden beschouwd, en het systeem zal automatisch de klep alarmeren en sluiten.

(4) anti-omgekeerde binnendringenfunctie: Vóór het eind van het passageproces in een bepaalde richting, zullen de voetgangers die de passage van de tegenovergestelde richting ingaan worden beschouwd aangezien het omgekeerde binnendringen, het systeem automatisch de vleugel zal alarmeren en sluiten.

(5) anti-sleept functie: De foto-elektrische schakelaar ontdekt de voetverkeerssituatie, en ontdekt het volgende fenomeen (de mensen zijn erachter dicht aan de persoon die vooraan, van plan zijn over te gaan zonder de kaart te jatten), zal het systeem zal automatisch de remvleugels alarmeren en sluiten.

(6) intelligent aaneenschakelingsalarm: met inbegrip van onwettig binnendringen, omgekeerd verkeer en ander alarm, dat met ander alarm controlemateriaal kunnen worden verbonden en kunnen worden gehoord.

(7) anti-knijpt en antibotsingsfunctie:
A. infrarood anti-snuifje: Installeer veelvoudige paren foto-elektrische schakelaars dichtbij het gebied waar de vleugel actief is (anti-snuifjegebied). Zodra een persoon of een voorwerp in het anti-snuifjegebied worden ontdekt, de vleugel automatisch einden; De kleppen bleven zich bewegen.

Passagebreedte 550mm RFID-Klepturnstile Intrekbare Ingang voor Flat 1

Passagebreedte 550mm RFID-Klepturnstile Intrekbare Ingang voor Flat 2

Klepturnstiles bieden verscheidene voordelen aan die tot hen een populaire keus voor toegangsbeheer in diverse montages maken. Hier zijn sommige van hun voordelen:

  1. Efficiënt Toegangsbeheer: Klepturnstiles verstrekken gecontroleerde ingang en gaan weg, toestaand slechts erkende individuen om over te gaan door. Zij helpen het onbevoegde toegang, tailgating, of vervoeren per kangoeroewagen verhinderen, verbeterend veiligheid.

  2. Schrikkende werking: De fysieke die barrière door de kleppen wordt gecreeerd doet dienst als visueel afschrikmiddel en ontmoedigt onbevoegde individuen van het proberen toegang te krijgen. Het bevordert een betekenis van veiligheid en de hulp handhaaft orde.

  3. Ruimteefficiency: Klepturnstiles hebben een compact ontwerp, die hen maken voor gebieden met beperkte ruimte geschikt. Zij kunnen in smalle gangen of entry-punten worden geïnstalleerd zonder het belemmeren van de stroom van mensen of congestie te veroorzaken.

  4. Tweerichtingsvermogen: Klepturnstiles kunnen worden gevormd om passage in beide richtingen toe te staan of tot één die richting worden beperkt op specifieke vereisten wordt gebaseerd. Deze flexibiliteit laat efficiënt beheer van verkeersstroom tijdens toe verschillende tijden, zoals ingang-slechts tijdens spitsuren en tweerichtings tijdens periodes buiten de piek.

  5. Integratie met Toegangsbeheersystemen: Klepturnstiles integreren met diverse toegangsbeheertechnologieën, met inbegrip van RFID-kaarten, streepjescodescanners, gemakkelijk biometrische lezers, of etiketteringssystemen. Deze integratie staat voor vlugge en nauwkeurige authentificatie die van individuen toe, gemak en efficiency verbeteren.

  6. Vlotte en Gecontroleerde Verrichting: Klepturnstiles bieden vlotte en gecontroleerde verrichting aan, die een regelmatige stroom van mensen verzekeren terwijl het handhaven van veiligheid. De kleppen slingeren open en sluiten op een gecontroleerde manier, die het meeslepen of onbevoegde toegangspogingen verhinderen.

  7. Aanpassingsopties: Klepturnstiles zijn beschikbaar in diverse ontwerpen en materialen, die aanpassingsopties aanbieden om de esthetica en de vereisten van verschillende milieu's aan te passen. Zij kunnen aan mengsel binnen met de architecturale stijl van het gebouw of de tribune uit als prominente toegangsbeheereigenschap worden ontworpen.

Globaal, klep verstrekken turnstiles betrouwbaar toegangsbeheer, verhoogde beveiliging, efficiënt luchtverkeersbeheer, en aanpassingsmogelijkheden, die tot hen maken een aangewezen keus voor vele organisaties.

Driepootturnstile Poortparameter:

Kader
304 roestvrij staal
Afmetingen
1400*300*1020 mm
Passagebreedte
600mm
LEIDEN wijzend op licht
Kaart-lezend venster:
Twee
Geschatte macht
120W
Werkende temperatuur
-25℃ ~ +60℃, relatieve vochtigheid ≤90%
Verwante vochtigheid
≥90%RH
Communicatie Interface
RS485, afstand ≤1200m
Voeding
AC 220V/110V ±10% (FACULTATIEVE) 50/60MHZ
Openingsdoorgangssnelheid:
30-45persons per minuut
Het sluiten Doorgangssnelheid:
25-30 per minuut

Passagebreedte 550mm RFID-Klepturnstile Intrekbare Ingang voor Flat 3