Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Turnstile van de schommelingsbarrière > RS485 TCP-van de de Schommelingsbarrière van de Gezichtserkenning Turnstile AC 220V

RS485 TCP-van de de Schommelingsbarrière van de Gezichtserkenning Turnstile AC 220V

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: Zento

Certificering: CE, ROHS, ISO9001

Modelnummer: Zt-927

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 2

Prijs: 450

Verpakking Details: houten geval

Levertijd: 5-7 Werkdagen

Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram

Levering vermogen: 400 eenheden per maand

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de gezichtserkenning

,

RS485 TCP-turnstile van de gezichtserkenning

,

turnstile AC 220V van de gezichtserkenning

Materiaal:
roestvrij staal 304
Voeding:
DC12V, AC220V, AC220V/110V
Afmeting:
1200x280x980mm
Garantie:
12 maanden
Type:
enige kern & dubbele kern
Gewicht:
50kg
Kleur:
Facultatief
Mededeling:
RS485 TCP/IP, RS232
Toepassing:
De Luchthaven\ Metro \ van de bureau\ School \ Openlucht, Flatdeur
Voltage:
12V/24 samen
Communicatie Interface:
RS485/TCP/IP
Het mechanische leven:
500000 keer
Motorvoltage:
24V of 12V
Het overgaan van Snelheid:
> 35 persoon /min
Netto gewicht:
60kg
Materiaal:
roestvrij staal 304
Voeding:
DC12V, AC220V, AC220V/110V
Afmeting:
1200x280x980mm
Garantie:
12 maanden
Type:
enige kern & dubbele kern
Gewicht:
50kg
Kleur:
Facultatief
Mededeling:
RS485 TCP/IP, RS232
Toepassing:
De Luchthaven\ Metro \ van de bureau\ School \ Openlucht, Flatdeur
Voltage:
12V/24 samen
Communicatie Interface:
RS485/TCP/IP
Het mechanische leven:
500000 keer
Motorvoltage:
24V of 12V
Het overgaan van Snelheid:
> 35 persoon /min
Netto gewicht:
60kg
RS485 TCP-van de de Schommelingsbarrière van de Gezichtserkenning Turnstile AC 220V

De Barrièreturnstile van de Toegangsbeheerschommeling Poort met de Machine van de Gezichtserkenning

Een schommelingspoort is een type van ingang of toegangsbeheerbarrière dat uit een scharnierend paneel of panelen bestaat dat open slingeren en gesloten om ingang toe te staan of te beperken. Het slingerende mechanisme van de poort staat het toe om zich in een enige of dubbele richting, afhankelijk van zijn ontwerp te bewegen.

De schommelingspoorten worden algemeen gebruikt in woon, commerciële, en industriële montages om toegang van voertuigen te controleren of de voet. Zij kunnen van diverse materialen zoals metaal, hout, of pvc worden gemaakt, en in verschillende stijlen en grootte zijn gekomen specifieke behoeften aanpassen.

De schommelingspoorten kunnen manueel worden in werking gesteld, waar de individuen openen en manueel de poort sluiten, of zij kunnen met de toevoeging van een elektrische motor en een controlesysteem worden geautomatiseerd. De geautomatiseerde schommelingspoorten zijn vaak uitgerust met sensoren, toetsenborden, of afstandsbedieningen voor geschikte en veilige toegang.

Globaal, verstrekken de schommelingspoorten gecontroleerd en beveiligen middelen van ingang en gaan voor voertuigen en voetgangers weg terwijl het toevoegen van esthetisch beroep en het verbeteren van de veiligheid van een bezit.

RS485 TCP-van de de Schommelingsbarrière van de Gezichtserkenning Turnstile AC 220V 0

De belangrijkste functies van de poorten van de schommelingsbarrière omvatten:

  1. Toegangsbeheer: De poorten van de schommelingsbarrière verhinderen onbevoegde individuen beperkte gebieden in te gaan. Zij zorgen ervoor dat slechts de gemachtigde personeelsleden met geldige geloofsbrieven, zoals toegangskaarten of kaartjes, door de poort kunnen overgaan.

  2. Het Beheer van de verkeersstroom: Door slechts één persoon tegelijkertijd toe te staan om door de poort over te gaan, helpen de poorten van de schommelingsbarrière een ordelijke stroom handhaven die van voetverkeer, het overladen en congestie verhinderen.

  3. Veiligheidsverhoging: De poorten van de schommelingsbarrière verbeteren veiligheid door als een fysieke barrière te handelen die onbevoegde individuen van het bereiken van ingang aan gevoelige of beschermde gebieden afschrikt. Zij kunnen met andere veiligheidssystemen, zoals kabeltelevisie-camera's of biometrische scanners, voor verhoogde beveiligingmaatregelen worden geïntegreerd.

  4. Het tellen en Statistieken: Sommige poorten van de schommelingsbarrière zijn uitgerust met sensoren die het aantal mensen tellen die overgaan door. Dit gegeven kan nuttig zijn om bezoekerstroom te volgen, piektijden te analyseren, en statistieken voor operationele doeleinden te produceren.

  5. Integratiemogelijkheden: De poorten van de schommelingsbarrière kunnen met diverse toegangsbeheersystemen, zoals RFID-kaartlezers, streepjescodescanners, of de apparaten van de vingerafdrukerkenning worden geïntegreerd, toestaand voor naadloze integratie in bestaande veiligheidsinfrastructuur.

Globaal, de primaire functie van de poorten van de schommelingsbarrière is gecontroleerde toegang te verlenen terwijl het verzekeren van veiligheid, efficiency, en een vlotte stroom van voetverkeer.

RS485 TCP-van de de Schommelingsbarrière van de Gezichtserkenning Turnstile AC 220V 1

Kader

304 roestvrij staal

Afmetingen

1200*280*980 mm

Wapenlengte

550900mm (aangepast)

Droog Contact

12V

Schommelingswapen Krijgs

roestvrij staal 304

Geschatte Macht

120W

Werkende Temperatuur

-25℃ ~ +60℃, relatieve vochtigheid ≤90%

Verwante Vochtigheid

≥90%RH

Communicatie Interface

RS485, afstand ≤1200m

Voeding

AC 220V/110V ±10% (FACULTATIEVE) 50/60MHZ

Openingsdoorgangssnelheid

35-45 personen per minuut

Het sluiten Doorgangssnelheid

35-45 per minuut

Het belangrijkste verschil tussen turnstile en schommelingsturnstile ligt in hun werkend mechanisme en fysiek ontwerp. Hier is het belangrijkste onderscheid:

  1. Werkend Mechanisme: Turnstile: Turnstile bestaat typisch uit roterende wapens of bars die horizontaal draaien aangezien de individuen door overgaan. De omwenteling van deze wapens beperkt passage in één richting terwijl het toestaan van vrije beweging in de tegenovergestelde richting.

Schommelingsturnstile: Schommelingsturnstile, ook als een schommelingspoort of een schommelingsbarrière wordt bekend, werkt door open op een gecontroleerde manier te slingeren om individuen toe te staan dat om over te gaan door. Het gebruikt een scharnierend of draaiend mechanisme dat de poort toelaat om binnenste te slingeren of uitgaand, verstrekkend een duidelijke passage.

  1. Fysiek Ontwerp: Turnstile: Turnstiles kenmerken algemeen veelvoudige roterende die wapens of bars in een driehoekige vorm, met elk die wapen worden schuin wordt geplaatst gevormd om het smalle openen voor individuen tot stand te brengen om over te gaan door.

Schommelingsturnstile: Schommelingsturnstiles bestaan typisch uit een enige of dubbele paneelpoort die open slingert of als een deur gesloten. Deze poorten kunnen van stijve panelen, transparant glas, of andere materialen worden gemaakt, die het bredere openen voor mensen aanbieden om zich door te bewegen.

  1. Passagebreedte en Productie: Turnstile: wegens de driehoekige configuratie en de beperkte ruimte tussen de roterende wapens, traditionele turnstiles over het algemeen een smallere passagebreedte hebben in vergelijking met schommelingsturnstiles. Dit kan het stroomtarief en de productie van gebruikers beïnvloeden.

Schommelingsturnstile: Schommelingsturnstiles voorzien vaak een bredere passagebreedte, gemakkelijker aanpassend individuen van bagage, zakken, of mobiliteitshulp. De bredere ingang staat voor meer vlote voetstroom en hogere productie tijdens piektijden toe.

  1. Veiligheidsoverwegingen: Turnstile: Turnstiles kunnen handelen aangezien een afschrikmiddel tegen onbevoegde ingang en de hulp voetverkeer regelen. Nochtans, kunnen zij minder efficiënt zijn bij het verhinderen van tailgating of veelvoudige individuen die door met één enkele autorisatie overgaan.

Schommelingsturnstile: Schommelingsturnstiles voorzien een hoger niveau van veiligheid door als fysieke barrière te handelen van een slingerende poort die het sluiten na elke gemachtigde passage. Dit helpt onbevoegde individuen tailgating verhinderen en verzekert meer gecontroleerde toegang.

Samengevat, bestaan turnstiles typisch uit roterende wapens die tot het driehoekige openen leiden, terwijl schommelingsturnstiles slingerende poorten aanwenden die een bredere passagebreedte aanbieden. Schommelingsturnstiles verstrekken vaak verhoogde beveiligingeigenschappen en passen beter individuen met bagage of unieke mobiliteitsbehoeften in vergelijking met aan traditionele turnstiles.

RS485 TCP-van de de Schommelingsbarrière van de Gezichtserkenning Turnstile AC 220V 2