Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > De Poortturnstile van de snelheidssteeg > 304 van de de Steegpoort van de roestvrij staal Voetsnelheid Turnstile 45 Mensen/Minuut

304 van de de Steegpoort van de roestvrij staal Voetsnelheid Turnstile 45 Mensen/Minuut

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: zento

Certificering: CE, ROHS, ISO9001

Modelnummer: Zt-927

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Carton+woodengeval

Levertijd: 7-10 Werkdagen

Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 300 eenheden per maand

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

304 Turnstile van de de Steegpoort van de roestvrij staalsnelheid

,

voetsnelheidspoorten 45 mensen/minuut

,

304 poorten van de roestvrij staal de voetsnelheid

Materiaal:
roestvrij staal 304
Productnaam:
De steegpoort van de taille Hoge snelle snelheid/turnstile van de schommelingsbarrière
Afmeting:
1200 * 280 * 980 (mm)
Voeding:
AC220V/110V
Mededeling:
RS232/485
Garantie:
1 jaar
Netto gewicht:
70kg
Passagebreedte:
600~900mm
Pastarief:
45 mensen/minuut
Communicatie Interface:
RS485/Relay Signaal
Toepassing:
luchthaven, kantoor, hotel, supermarkt, ziekenhuisingang
Open tijd:
0.2S
werkomgeving:
binnen/openlucht, - 30℃ ~ 70℃
Kleur:
Facultatief
Materiaal:
roestvrij staal 304
Productnaam:
De steegpoort van de taille Hoge snelle snelheid/turnstile van de schommelingsbarrière
Afmeting:
1200 * 280 * 980 (mm)
Voeding:
AC220V/110V
Mededeling:
RS232/485
Garantie:
1 jaar
Netto gewicht:
70kg
Passagebreedte:
600~900mm
Pastarief:
45 mensen/minuut
Communicatie Interface:
RS485/Relay Signaal
Toepassing:
luchthaven, kantoor, hotel, supermarkt, ziekenhuisingang
Open tijd:
0.2S
werkomgeving:
binnen/openlucht, - 30℃ ~ 70℃
Kleur:
Facultatief
304 van de de Steegpoort van de roestvrij staal Voetsnelheid Turnstile 45 Mensen/Minuut

Snelle die snelheidsturnstile, als hoge snelheidsturnstile of snelle die ook een doorgangspoort wordt, is een type van toegangsbeheerapparaat wordt ontworpen bekend om snelle en efficiënte voetstroom te vergemakkelijken terwijl het handhaven van veiligheid. In tegenstelling tot traditionele turnstiles die aan een langzamer tempo werken, snelle snelheids worden turnstiles ontworpen om voor snellere passage toe te staan en wachttijden te verminderen.

Snelle snelheidsturnstiles worden algemeen gevonden op hoog-verkeersgebieden waar de efficiënte stroom van mensen, zoals stations, luchthavens, metrosystemen, stadions, en andere doorgangshubs essentieel is. Door snelle passage aan te bieden terwijl het handhaven van veiligheidsmaatregelen, helpen zij voetbeweging stroomlijnen, het een rij vormen tijden verminderen, en algemene operationele efficiëntie verbeteren.

304 van de de Steegpoort van de roestvrij staal Voetsnelheid Turnstile 45 Mensen/Minuut 0

Hier zijn sommige zeer belangrijke kenmerken en eigenschappen van snelle snelheidsturnstiles:

1. Snelheid van Verrichting: Snelle snelheidsturnstiles worden gebouwd aan open en dicht aan een hoger tarief in vergelijking met standaardturnstiles. Zij kenmerken mechanismen en motoren die vlugge omwenteling die van de barrièrewapens toelaten, individuen toestaan om sneller over te gaan door.

2. Vlotte en Gecontroleerde Passage: Ondanks hun snelle verrichting, snelle snelheids verzekeren turnstiles gecontroleerde passage door slechts één persoon toe te staan om over te gaan door tegelijkertijd. Zij verhinderen tailgating pogingen en handhaven een veilig milieu door enig-dossieringang af te dwingen.

3. Intelligente Sensoren: Snelle snelheidsturnstiles nemen vaak geavanceerde sensoren en opsporingssystemen op om efficiency en veiligheid te verbeteren. Deze sensoren kunnen de aanwezigheid van een persoon ontdekken naderend turnstile en automatisch de openingsopeenvolging in werking stellen, die vertragingen voor gebruikers minimaliseren.

4. Gemotoriseerde en Geautomatiseerde Verrichting: Meeste snelle snelheidsturnstiles zijn gemotoriseerd en geautomatiseerd, eliminerend de behoefte aan het hand duwen of fysieke inspanning van gebruikers. Op succesvol authentificatie of controlesignaal, opent de turnstile barrière automatisch en sluit dan door na de gebruikerspassen.

5. Integratie met Toegangsbeheersystemen: Als andere turnstile types, snelle snelheids kunnen turnstiles met diverse toegangsbeheertechnologieën zoals de lezers van de nabijheidskaart, biometrische apparaten, QR-codescanners, of etiketteringssystemen integreren. Deze integratie zorgt ervoor dat slechts de erkende individuen kunnen ingang bereiken, die een extra laag van veiligheid verstrekken.

6. Ontwerp en Duurzaamheid: Snelle snelheidsturnstiles komen in verschillende ontwerpen en materialen om diverse architecturale stijlen en milieu's aan te passen. Zij worden typisch geconstrueerd gebruikend robuuste materialen zoals roestvrij staal of poeder-met een laag bedekt staal, verzekerend duurzaamheid en langdurige prestaties.

Productparameter
Grootte
Manierbreedte: 1050mm
DOOSdikte: 280mm
Hoogte: 980mm
Breedte: 1200
Wapenlengte
600 mm (Normale grootte)
Materiaal
304 roestvrij staal, Dikte 1.2-1.5 mm
Dikte van het geval
1,5 mm op bovenkant, 1,2 mm aan de kant
Voeding
AC 198V ~ 248V 50Hz± 4%, output: AC24V, gelijkstroom 12V
Klep het openen/sluitingstijd
0,7 s
Werkende temperatuur
-25 ~ +70℃
Werkende vochtigheid
≤90%
Levensduur
Het is gebruikt voor meer dan 4 miljoen keer
Verkeerssnelheid
35-35 persoon/minuut
Bouw
het roestvrije staal van 304#or 316# op dekking

304 van de de Steegpoort van de roestvrij staal Voetsnelheid Turnstile 45 Mensen/Minuut 1

Het belangrijkste verschil tussen turnstile en een snelle snelheidsturnstile poort ligt in hun operationeel snelheid en mechanisme. Hier is een samenvatting van het onderscheid:

1. Snelheid: Traditionele turnstile werkt bij een vrij langzamere snelheid in vergelijking met een snelle snelheidsturnstile poort. Het doel van een snelle snelheidsturnstile poort is snelle en efficiënte voetstroom te vergemakkelijken door en aan een sneller tarief te openen te sluiten, die wachttijden voor individuen verminderen.

2. Mechanisme: Turnstiles gebruiken typisch een mechanisch of handmechanisme waar de individuen of de barrièrewapens om duwen roteren over te gaan door. Anderzijds, is een snelle snelheidsturnstile poort gemotoriseerd en geautomatiseerd, toestaand voor vlugge en gecontroleerde passage zonder gebruikers te vereisen om fysieke inspanning uit te oefenen.

3. Passagecontrole: Zowel worden turnstiles als de snelle snelheidsturnstile poorten ontworpen om voettoegang te beheersen en te controleren. Zij zorgen ervoor dat slechts de erkende individuen kunnen overgaan door door met diverse toegangsbeheersystemen zoals kaartlezers, streepjescodescanners, of biometrische apparaten te integreren. Dit helpt veiligheid handhaven en onbevoegde ingang verhinderen.

4. Ontwerp en Bouw: Traditionele turnstiles hebben vaak een compact en eenvoudiger ontwerp met drie of vier wapens die een fysieke barrière vormen. De snelle snelheidsturnstile poorten, anderzijds, zijn typisch grotere en robuustere, het aanpassen hoge volumes van verkeer. Zij worden vaak geconstrueerd gebruikend duurzame materialen zoals roestvrij staal en eigenschap geavanceerde sensoren en automatiseringstechnologie.

5. Toepassingen: Turnstiles worden algemeen gebruikt in diverse montages zoals stadions, pretparken, bureaugebouwen, of openbaar vervoerposten, waar de gematigde verkeerscontrole wordt vereist. De snelle snelheidsturnstile poorten worden specifiek ontworpen voor hoog-verkeersgebieden, zoals luchthavens, stations, of metrosystemen, waar de snelle stroom van mensen essentieel is.

Het is belangrijk om op te merken dat de term „snelle snelheidsturnstile poort“ kan variëren gebaseerd op fabrikanten en specifiek productdienstenaanbod. Het belangrijkste idee is dat een snelle snelheidsturnstile poort snellere verrichting en verbeterde efficiency verstrekt in vergelijking met traditionele turnstiles, die zich op plaatsen met een grote hoeveelheid van voetverkeer richten.

304 van de de Steegpoort van de roestvrij staal Voetsnelheid Turnstile 45 Mensen/Minuut 2