Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Parkeerplaatsslot > DC6V van het de Afstandsbedieningparkeren van het parkeerplaatsslot de Barrière 12Kg

DC6V van het de Afstandsbedieningparkeren van het parkeerplaatsslot de Barrière 12Kg

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: zento

Certificering: CE, ROHS, ISO9001

Modelnummer: Zt-PL01

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1

Prijs: 100

Verpakking Details: carton+ houten geval

Levertijd: 5-7 Werkdagen

Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 4000 eenheid per maand

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Parkeerplaatsslot 12Kg

,

de barrière 12Kg van het afstandsbedieningparkeren

,

DC6V de barrière van het afstandsbedieningparkeren

Garantie:
1 jaar
Type:
De Parkeerplaatsslot van de afstandsbediening Automatisch Auto
Kleur:
Geel
Productnaam:
Slot van het de auto ruimteparkeren van de afstandsbediening het automatische barrière
Afstand met afstandsbediening:
20-40m
Netto gewicht:
12kg
Milieutemperatuur:
-30℃~+70℃
Garantie:
1 jaar
Type:
De Parkeerplaatsslot van de afstandsbediening Automatisch Auto
Kleur:
Geel
Productnaam:
Slot van het de auto ruimteparkeren van de afstandsbediening het automatische barrière
Afstand met afstandsbediening:
20-40m
Netto gewicht:
12kg
Milieutemperatuur:
-30℃~+70℃
DC6V van het de Afstandsbedieningparkeren van het parkeerplaatsslot de Barrière 12Kg

Een parkeerplaatsslot, ook als een parkerenslot of een parkerenbarrière wordt, is een apparaat wordt gebruikt bekend om individuele parkeerplaatsen te beveiligen en te reserveren die. Het is typisch geïnstalleerd voor een parkerenvlek om onbevoegde voertuigen te verhinderen de ruimte te bezetten. De parkeerplaatssloten komen in diverse ontwerpen en mechanismen maar dienen gewoonlijk hetzelfde doel om toegang tot een aangewezen parkeerterrein te beperken.

Het parkerenslot wordt ontworpen voor parkeerplaatsbeheer. Het is gemakkelijk te installeren en te werken en goedkoop onderhoud. Het parkerenslot wordt in werking gesteld door ver controlemechanisme. Pers op knoop op ver controlemechanisme om wapen te stijgen. Dan de parkeerplaats V.N.-toestaat is om te gebruiken tot neerdrukt knoop om wapen neer te volgen

DC6V van het de Afstandsbedieningparkeren van het parkeerplaatsslot de Barrière 12Kg 0DC6V van het de Afstandsbedieningparkeren van het parkeerplaatsslot de Barrière 12Kg 1

Hier zijn sommige gemeenschappelijke types van parkeerplaatssloten:

Handparkerenslot: Dit type van parkerenslot wordt manueel in werking gesteld door de de voertuigeigenaar of gemachtigde personeelsleden. Het bestaat typisch uit een stevige metaalpost die kan in positie worden opgeheven of worden verminderd gebruikend een fysiek sleutel, een hangslot, of een combinatieslot. Wanneer het parkerenslot wordt opgeheven, blokkeert het de ingang van de parkeerplaats, en wanneer verminderd, staat het voor voertuigtoegang toe.

Automatisch of Elektrisch Parkerenslot: De automatische parkerensloten zijn gemotoriseerde apparaten die ver of door een controlebord kunnen worden gecontroleerd. Zij werken vaak gebruikend navulbare batterijen of een voeding. Met een duw van een knoop of het gebruik van een afstandsbediening, kan het parkerenslot worden opgeheven of worden verminderd, verstrekkend een geschikte en moeiteloze oplossing voor het reserveren van parkeerplaatsen.

De de wielklem of Laars sluit: De wielklemmen of de laarssloten zijn apparaten die een voertuig door aan één of meer van zijn wielen vast te maken immobiliseren. Zij verhinderen effectief het voertuig zijn weggereden. Hoewel niet specifiek ontworpen voor individuele parkeerplaatsen, rijd klemmen soms worden gebruikt om parkerenschendingen af te dwingen of op gereserveerde parkeerterreinen te wijzen.

Slim Parkerenslot: De slimme parkerensloten nemen geavanceerde technologie zoals draadloze communicatie, sensoren, en smartphoneintegratie op. Zij kunnen met afstandsbediening en gecontroleerd zijn door mobiele toepassingen. Deze sloten verstrekken vaak extra eigenschappen als het automatische verminderen op voertuigopsporing, het parkeren inbezitnemingsstatus, en reservebeheer.

De parkeerplaatssloten bieden verscheidene voordelen aan, die omvatten:

Bescherming tegen onbevoegd parkeren: Zij verhinderen andere voertuigen het gebruiken van of een aangewezen parkeerplaats te bezetten.


Verbeterd het parkeren beheer: De hulp van parkerensloten verzekert parkeerplaatsbeschikbaarheid en efficiënt gebruik.


Gereserveerd parkeren: Zij verstrekken een manier om parkeerplaatsen voor specifieke individuen of doeleinden, zoals ingezetenen, werknemers, of gehandicapte bestuurders te reserveren.


Veiligheid en afschrikking: De parkerensloten doen dienst als visueel afschrikmiddel tegen diefstal of onbevoegd gebruik van geparkeerde voertuigen.

DC6V van het de Afstandsbedieningparkeren van het parkeerplaatsslot de Barrière 12Kg 2

Productnaam
Automatisch parkerenslot
Nominale spanning
DC6V
Rustige stroom
≤1mA
Werkende stroom
≤1.2A
Wapen toenemende tijd/dalende tijd
≤4s
Blocker hoogte
390mm
Het lichaamshoogte van het parkerenslot
75mm
Afstand met afstandsbediening
≤15m
Het werk temperatuur
-10℃~+55℃
Grootte
450*450*80mm
Gewicht
8KG

DC6V van het de Afstandsbedieningparkeren van het parkeerplaatsslot de Barrière 12Kg 3