Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Turnstile van de schommelingsbarrière > 304 Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de roestvrij staal Veilig Ingang Anti Omgekeerd Binnendringen

304 Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de roestvrij staal Veilig Ingang Anti Omgekeerd Binnendringen

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: zento

Certificering: CE, ROHS, ISO9001

Modelnummer: Zt-987

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1 eenheid

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: carton+ houten geval

Levertijd: 5-7 Werkdagen

Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 550 eenheid per maand

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Turnstile van de schommelingsbarrière Anti omgekeerd binnendringen

,

304 turnstile van de roestvrij staal veilige ingang

,

veilig ingangsturnstile Anti omgekeerd binnendringen

Materiaal:
304 het roestvrije staal, dikte is niet minder dan 1.5mm
Productnaam:
automatische turnstile van de veiligheidsschommeling barrièrepoort
Voeding:
AC220V/110V
Afmeting:
1200 * 300 * 980 (mm)
Garantie:
12 maanden met technologiesteun
Type:
enige kern & dubbele kern
Materiaal:
304 het roestvrije staal, dikte is niet minder dan 1.5mm
Productnaam:
automatische turnstile van de veiligheidsschommeling barrièrepoort
Voeding:
AC220V/110V
Afmeting:
1200 * 300 * 980 (mm)
Garantie:
12 maanden met technologiesteun
Type:
enige kern & dubbele kern
304 Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de roestvrij staal Veilig Ingang Anti Omgekeerd Binnendringen

Aangepaste Aanvaardbare Schommelingsturnstile anti-Sleept de Passage Servomotor van Multifunctions

Schommelingsturnstiles, ook als schommelingspoorten of barrièrepoorten wordt bekend, zijn populair om verscheidene redenen die:

  1. Ruimteefficiency: Schommelingsturnstiles worden ontworpen om minimale ruimte te bezetten terwijl nog het verstrekken van efficiënt toegangsbeheer. Zij bestaan uit één enkel slingerend paneel dat op een verticale as draait, die mensen toestaan om door binnen één richting over te gaan tegelijkertijd. Dit compacte ontwerp maakt hen voor gebieden met beperkte ruimte geschikt.

  2. Datatransportbesturing: Schommelingsturnstiles worden wijd gebruikt om voetstroom te beheren en ordelijke ingang en uitgang in diverse milieu's, zoals metroposten, stadions, bureaugebouwen, en pretparken te verzekeren. Zij helpen de beweging regelen die van mensen door slechts één persoon toe te staan om over te gaan door tegelijkertijd, onbevoegde toegang verhinderen en congestie verminderen.

  3. Veiligheid: Schommelingsturnstiles verbeteren veiligheid door toegang tot erkende individuen te controleren en te beperken. Zij kenmerken vaak toegangsbeheersystemen zoals RFID-kaartlezers, biometrische scanners, of kaartjesvalidators, toestaand passage slechts aan die met geldige geloofsbrieven. Dit helpt tailgating (onbevoegde personen die dicht achter gemachtigde degenen volgen) en onbevoegde ingang verhinderen.

  4. Duurzaamheid: Schommelingsturnstiles worden gebouwd om high-volume gebruik te weerstaan en ruwe milieuvoorwaarden te verdragen. Zij worden typisch gemaakt van robuuste materialen zoals roestvrij staal, makend hen tegen vandalisme, het knoeien, en slijtage-en-scheur bestand.

  5. Integratiemogelijkheden: De moderne schommelingsturnstile modellen kunnen foutloos met andere veiligheidssystemen, zoals kabeltelevisie-camera's, de software van het bezoekerbeheer, en alarmsystemen worden geïntegreerd. Deze integratie staat voor beter controle, gegevensverzameling, en coördinatie met algemene veiligheidsverrichtingen toe.

  6. Esthetica: Schommelingsturnstiles komen in diverse ontwerpen en eindigt om verschillende architecturale stijlen en milieu's aan te passen. Zij kunnen de algemene esthetica van een gebouw of een openbare ruimte aanvullen terwijl het verstrekken van functioneel toegangsbeheer.

Nochtans, is het belangrijk om op te merken dat bepaalde factoren de populariteit van schommelingsturnstiles, zoals hun geschiktheid voor specifieke toepassingen, kostenoverwegingen, en naleving van toepasselijke verordeningen en toegankelijkheidsrichtlijnen kunnen beïnvloeden

304 Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de roestvrij staal Veilig Ingang Anti Omgekeerd Binnendringen 0

Anti-sleept Turnstile van de Passagepoort de Poortfunctie van de Schommelingsbarrière:

(1) automatische terugkeerfunctie: Nadat het passageproces wordt voltooid, keren de remvleugels automatisch naar de aanvankelijke het blokkeren positie terug.

(2) macht-weg en openingsfunctie: Wanneer de macht weg is, zal het systeem automatisch de te openen remvleugels openen, wat geschikt voor evacuatie van de menigte is en brandbeveiliging aan vereisten voldoet.

(3) anti-onwettige binnendringenfunctie: Wanneer de kaart ongeldig is, zijn er geen kaart het jatten, of de passage is verboden, zal de gedwongen ingang in het kanaal als onwettig binnendringen worden beschouwd, en het systeem zal automatisch de klep alarmeren en sluiten.

(4) anti-omgekeerde binnendringenfunctie: Vóór het eind van het passageproces in een bepaalde richting, zullen de voetgangers die de passage van de tegenovergestelde richting ingaan worden beschouwd aangezien het omgekeerde binnendringen, het systeem automatisch de vleugel zal alarmeren en sluiten.

(5) anti-sleept functie: De foto-elektrische schakelaar ontdekt de voetverkeerssituatie, en ontdekt het volgende fenomeen (de mensen zijn erachter dicht aan de persoon die vooraan, van plan is over te gaan zonder de kaart te jatten), zal het systeem zal automatisch de remvleugels alarmeren en sluiten.

(6) intelligent aaneenschakelingsalarm: met inbegrip van onwettig binnendringen, omgekeerd verkeer en ander alarm, dat met ander alarm controlemateriaal kunnen worden verbonden en kunnen worden gehoord.

(7) anti-knijpt en antibotsingsfunctie:
A. infrarood anti-snuifje: Installeer veelvoudige paren foto-elektrische schakelaars dichtbij het gebied waar de vleugel actief is (anti-snuifjegebied). Zodra een persoon of een voorwerp in het anti-snuifjegebied worden ontdekt, de vleugel automatisch einden; De kleppen bleven zich bewegen.

304 Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de roestvrij staal Veilig Ingang Anti Omgekeerd Binnendringen 1

304 Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de roestvrij staal Veilig Ingang Anti Omgekeerd Binnendringen 2

FAQ:

Q: Wat wordt een schommelingsturnstile poort geroepen?

A: Een schommelingsturnstile poort wordt algemeen bedoeld als „schommelingspoort“ of „slingerende poort.“ Deze termijnen worden gebruikt onderling verwisselbaar om het type van poort te beschrijven dat open slingert en op scharnieren aan controletoegang gesloten.

Q: Wat is een schommelingsturnstile poort?

A: Een schommelingsturnstile poort is een type van toegangsbeheerpoort dat uit een één enkel paneel of paar panelen opgezet op scharnieren bestaat. De poortschommeling open en wordt gesloten om voetpassage op een gecontroleerde manier toe te staan of te beperken die. Het werkt typisch op een verticale as, met het paneel draaiende binnenste of naar buiten aangezien de individuen door overgaan.

Schommelingsturnstile de poorten worden algemeen gebruikt in diverse milieu's waar de voetstroom moet worden geregeld en worden gecontroleerd. Zij verstrekken een fysieke barrière die slechts één persoon om toestaat over te gaan door tegelijkertijd, helpend om onbevoegde ingang te verhinderen en veiligheid te verzekeren.

Deze poorten kunnen met toegangsbeheersystemen zoals RFID-kaartlezers, biometrische scanners, of kaartjesvalidators worden geïntegreerd. Deze integratie laat authentificatie van individuen toe en verleent toegang slechts tot die met geldige geloofsbrieven.

Schommelingsturnstile de poorten worden vaak gezien in plaatsen zoals metroposten, stadions, bureaugebouwen, luchthavens, pretparken, en andere openbare gebieden waar het menigtebeheer en het toegangsbeheer noodzakelijk zijn. Hun compacte ontwerp, duurzaamheid, en verenigbaarheid met verschillende toegangsbeheertechnologieën maken tot hen een populaire keus voor het controleren van voetstroom terwijl het handhaven van veiligheid.

Q: Wat is de levensduur van turnstile?

A: De levensduur van turnstile kan afhankelijk van factoren zoals zijn kwaliteit, gebruikspatronen, onderhoud, en milieuvoorwaarden variëren. Nochtans, met juist zorg en onderhoud, well-made kan turnstile vele jaren duren.

Over het algemeen, worden turnstiles ontworpen om robuust en duurzaam te zijn om ononderbroken gebruik op hoog-verkeersgebieden te weerstaan. Zij worden vaak geconstrueerd met stevige materialen zoals roestvrij staal of aluminium om zich tegen corrosie, effecten, en slijtage te verzetten.

Het regelmatige onderhoud is essentieel om de levensduur van turnstile te verzekeren. Dit omvat het schoonmaken, het smeren mechanische componenten, inspecterend en vervangend delen zoals nodig, en onmiddellijk behandelend om het even welke kwesties.

Terwijl het uitdagend is om een nauwkeurige levensduur voor turnstile te verstrekken, behoorlijk gehandhaafde kan turnstile typisch overal van 10 tot 20 jaar of meer duren. Nochtans, is het belangrijk om op te merken dat de technologische vorderingen en de veranderende veiligheidsvereisten in oudere turnstile modellen zouden kunnen resulteren die alvorens hun maximumlevensduur te bereiken worden vervangen.

Q: Hoeveel kosten turnstiles?

A: De kosten van turnstiles kunnen beduidend afhankelijk van diverse factoren zoals het type van turnstile, zijn eigenschappen, kwaliteit, aanpassingsopties, en de leverancier of de fabrikant variëren.

Over het algemeen, kan de prijsklasse voor turnstiles vrij breed zijn. Eenvoudige driepootturnstiles of taille-hoge turnstiles zonder geavanceerde toegangsbeheereigenschappen kunnen van een paar honderd dollars beginnen en naar verscheidene duizend dollars per eenheid stijgen.

Anderzijds, volledig-hoogte neigen turnstiles, barrière of klepturnstiles, en turnstiles met geïntegreerde toegangsbeheersystemen en verfijnde authentificatietechnologieën duurder te zijn. Deze kunnen zich van een paar duizend dollars aan verscheidene tientallen duizenden dollars per eenheid uitstrekken.

Het is belangrijk om niet alleen de eerlijke kosten maar ook de waarde op lange termijn te overwegen en keert op investering terug. De factoren zoals duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheidseigenschappen, integratiemogelijkheden, en naverkoopsteun moeten zouden worden in acht genomen wanneer het evaluatie van de algemene kosteneffectiviteit van turnstile oplossingen.

Om een nauwkeurige en bijgewerkte kostenraming te krijgen, wordt het geadviseerd om turnstile fabrikanten ZENTO direct te contacteren. Wij kunnen gedetailleerde die het tarief informatie verstrekken op uw specifieke vereisten wordt gebaseerd en begeleiding aanbieden bij het vinden van de meest geschikte turnstile oplossing voor uw behoeften.

304 Turnstile van de de Schommelingsbarrière van de roestvrij staal Veilig Ingang Anti Omgekeerd Binnendringen 3