Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > De Poortturnstile van de snelheidssteeg > Vloer - de opgezette de Poortturnstile van de Snelheidssteeg Snelle Poort van de Pas Voetschommeling

Vloer - de opgezette de Poortturnstile van de Snelheidssteeg Snelle Poort van de Pas Voetschommeling

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: zento

Certificering: CE, ROHS, ISO9001

Modelnummer: Zt-945

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1 eenheid

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: carton+ houten geval

Levertijd: 5-8 werkdagen

Betalingscondities: T/T, paypal Western Union,

Levering vermogen: 500 eenheid per maand

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Vloer - opgezette de Poortturnstile van de Snelheidssteeg

,

De snelle poort van de Pas voetschommeling

,

Vloer - opgezette voetschommelingspoort

toegangsbeheer:
Vingerafdruk, Kaart, Afstandsbediening
Kleur:
Zilver/Wit/Zwarte
Functie:
Het tellen, Alarm, anti-Snuifje
Installatie:
Opgezette vloer -
Productnaam:
De snelle Intelligente turnstile van de Snelheidspoort poorten met Toegangsbeheer Rfid slingeren Bar
Gewicht:
Ongeveer 75KG
toegangsbeheer:
Vingerafdruk, Kaart, Afstandsbediening
Kleur:
Zilver/Wit/Zwarte
Functie:
Het tellen, Alarm, anti-Snuifje
Installatie:
Opgezette vloer -
Productnaam:
De snelle Intelligente turnstile van de Snelheidspoort poorten met Toegangsbeheer Rfid slingeren Bar
Gewicht:
Ongeveer 75KG
Vloer - de opgezette de Poortturnstile van de Snelheidssteeg Snelle Poort van de Pas Voetschommeling

Ce-Certificatieschommelingsturnstile van de de Poort de Kleinste Snelle Pas gelijkstroom van de Barrièresnelheid Brushless Motor

De BESTE SPEED POORTENprijs van ZENTO, Deze Fastlane-Snelheidsstegen van Snelheidspoorten draagt a1-jarengarantie en duurzame onderhoud en reparatiesteun.

ZENTO kan snelheidspoorten volgens uw vereisten aanpassen. Wij verstrekken ook biometrische apparaten, zoals IC/ID-kaartlezers, vingerafdrukscanners, QR-codescanners, de camera's van de gezichtserkenning, etc.

Van de de poortenprijs van de Fastlanesnelheid de veiligheidsturnstiles openlucht Automatische Slanke Snelle de Veiligheidsturnstiles van Snelheidspoorten.

Werkomgeving: Binnen en openlucht.

De SPEED STEGEN van de POORTENprijs SPPED is een high-end intelligent schommelingsturnstile poortproduct van ZENTO, die de voorbijgaande situatie van het menselijke lichaam kan volledig ontdekken.

Dit het lichaamsmateriaal van de snelheidspoort is roestvrij staal 304 dat antiroest en duurzame en hoge weerstand is.

De anti-markering daarna, anti-klap tegen, RS485-Mededeling, Brushless motor van gelijkstroom, Dit de poortenturnstile van de veiligheidssnelheid is Compatibel met Allerlei Toegangsbeheersystemen.

DEZE SPEED SPEED van de POORTENprijs steeg is één van de nieuwe high-end hete op-verkoopproducten van ZENTO-Turnstile.

Met fijne technologie, uitvoerige functies, en hoge betrouwbaarheid, kan het op trefpunten op hoog niveau zoals high-end gemeenschappen, intelligente gebouwen, hotels, metroposten worden toegepast, en gyms.

Onze schommelingsvangrail kan met een modern intelligent beheersysteem worden geïntegreerd om intelligent beheer van toegangsbeheer te realiseren.

De schommelingsvangrails kunnen in cilindrische schommelingsvangrails en de vangrails van de Brugschommeling worden verdeeld

Compact mechanisch en elektroontwerp, unieke aandrijving, en zelfsluitend mechanisme

Automatische foutenopsporing

De inputinterface kan voor droge contact en schakelaarsignaalverbinding worden gebruikt

Het regelbare automatische vertraging sluiten

Infrarode fotocel voor veilige passage

Onbevoegde ingang en geen ingangsalarm

Macht en macht van automatisch

Vrije toegang wanneer macht weg

Regelbare ingangsrichting

Verstrek noodsituatieinterface

Verkeerslichten voor in te gaan passagiers

Het werk temperatuur: - 25℃ ~ 70℃

Pastarief: 35p/min

Maximum machtsconsumptie: 120W

Wapenhoogte: Van aangepaste grond 1300mm

Communicatie Interface: RS485/Relay signaal

MCBF: 5.000.000 Cycli

Toepassing: Luchthavens, Hotels, Overheidszalen, enz.

Vloer - de opgezette de Poortturnstile van de Snelheidssteeg Snelle Poort van de Pas Voetschommeling 0

Snelle Snelheidsturnstile Poorteigenschap:

1. De elektrische controle keurt gelijkstroom-motor goed om stabiel en betrouwbaar te drijven, en heeft laag mislukkingstarief. De ultra hoge lichte functie van de verkeersindicator: de richtinginstructies worden ontworpen met ultra heldere LEIDENE lichten, die meer opvallend op wijzen;

2. In het geval van de persoon die niet de kaart in de gang heeft gejat, zal het materiaalalarm de reiziger ertoe aanzetten om de kaart te jatten.

3. De functie van het omgekeerde alarmsysteem: wanneer een voetganger de kaart jat, alarmeert het apparaat het alarm.

4. Controleer de volgende functie: wanneer de eerste persoon de kaart jat, jat de tweede persoon niet de kaart en het apparaat zal alarmeren.

5. De functie van de fietsvertraging: verhinder de poort de fiets te raken;

6. Diverse controle functioneert: door reeks kan het plaatsen, de remmachine in speciale tijd aan de regelmatige open wijze worden geplaatst, die een groot aantal mensen tevredenstelt.

7. De wijze van keus: om aan de verschillende vereisten te voldoen, kan het opstelling zijn als bidirectionele creditcard of unidirectionele creditcard en vrije pas.

8. Diverse controle functioneert: externe knoop, afstandsbediening, streepjescode, IC of identiteitskaart, enz.

9. Afstandsbedieningfunctie: RS485 kan met RS485 door computer en de RS485-machine van de afstandsbedieningrem worden verbonden.

10. Automatische het terugstellenfunctie: nadat de creditcard niet in de bepaalde tijd heeft overgegaan, zal het slot het slot terugkeren om de pas, tijd te annuleren 1-60 seconden.

Turnstile de poorten zijn populair om diverse redenen, hoofdzakelijk omdat zij verscheidene voordeel halen uit het beheren van toegang tot openbaar vervoersystemen, faciliteiten, en gebeurtenissen aanbieden. Hier zijn sommige redenen waarom turnstile de poorten populair zijn:

  1. Veiligheid: Turnstile de poorten dienen als een fysieke barrière die helpt de stroom van mensen controleren en ervoor zorgt dat slechts de erkende individuen kunnen binnengaan. Zij verstrekken een gecontroleerde ingang en gaan punt weg, die het risico van onbevoegde toegang of tailgating verminderen.

  2. Vervoerprijsinzameling: Turnstile de poorten worden algemeen gebruikt in openbaar vervoersystemen om vervoerprijsinzameling te vergemakkelijken. Door passagiers te vereisen om door de poort over te gaan die een geldige kaartje of een kaart gebruiken, helpt het ervoor zorgen dat iedereen voor hun rit betaalt, die de financiële duurzaamheid van het vervoersnetwerk steunt.

  3. Luchtverkeersbeheer: Turnstiles de hulp beheert de stroom van mensen, in het bijzonder tijdens spitsuren of overvolle situaties. Door het aantal individuen te regelen die tegelijkertijd binnengaan, turnstile verhinderen de poorten het overladen en handhaven een vlotte, georganiseerde stroom door het entry-punt.

  4. Toegangsbeheer: In veilige faciliteiten zoals bureaugebouwen, luchthavens, of stadions, turnstile worden de poorten gebruikt om toegangsbeheermaatregelen af te dwingen. Slechts kunnen de individuen met geldige geloofsbrieven of kaartjes door de poorten overgaan, verbeterend veiligheid door onbevoegde ingang te verhinderen.

  5. Efficiency: Turnstile de poorten verstrekken een snelle en efficiënte manier voor grote aantallen mensen om door een entry-punt over te gaan. Zij staan voor snelle verwerking toe terwijl het handhaven van veiligheidsnormen, die hen maken voor hoog-verkeersgebieden of gebeurtenissen geschikt.

  6. Gegevensverzameling: Sommige moderne turnstile poorten nemen technologie op die gegevensverzameling en analyse toelaat. Deze informatie kan voor menigtebeheer, de optimalisering van de passagiersstroom, en de algemene verbeteringen van de systeemefficiency waardevol zijn.

Globaal, turnstile bieden de poorten verhoogde beveiliging, beter luchtverkeersbeheer aan, en stroomlijnden toegangsbeheer, die tot hen maken een populaire keus in diverse montages waar de gecontroleerde ingang wordt vereist.

Vloer - de opgezette de Poortturnstile van de Snelheidssteeg Snelle Poort van de Pas Voetschommeling 1