Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Glijdende Poortturnstile > CNC Lezer Sliding Gate Turnstile van het Laser de Scherpe Kaartje 0,2 Seconden

CNC Lezer Sliding Gate Turnstile van het Laser de Scherpe Kaartje 0,2 Seconden

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: zento

Certificering: CE, ROHS, ISO9001

Modelnummer: Zt-958

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1 eenheid

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: carton+ houten geval

Levertijd: 10 werkdagen

Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 550 eenheid per maand

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Kaartjeslezer Sliding Gate Turnstile

,

CNC glijdende turnstile van het laserknipsel

,

Glijdende turnstile van de kaartjeslezer

Productnaam:
De Poort van de Lezerssliding turnstile barrier van de Qrcode
Doorgangssnelheid:
30-45 personen/min
Type:
één manier, enige kern & dubbele kern
Temperatuur:
-25℃~+70℃
Tijd nodig voor het openen:
0,2 Seconden
Mededeling:
TCP IP, RS485, RS232
Productnaam:
De Poort van de Lezerssliding turnstile barrier van de Qrcode
Doorgangssnelheid:
30-45 personen/min
Type:
één manier, enige kern & dubbele kern
Temperatuur:
-25℃~+70℃
Tijd nodig voor het openen:
0,2 Seconden
Mededeling:
TCP IP, RS485, RS232
CNC Lezer Sliding Gate Turnstile van het Laser de Scherpe Kaartje 0,2 Seconden

Het automatische Veiligheids Glijdende Turnstile van de het Kaartjeslezer van het Barrièresysteem Controlemechanisme van Sliding Turnstile Motor

Glijdende turnstile is een soort voetdietoegangsbeheerturnstile poort op de parallelle lineaire beweging van twee schotten in dezelfde of verschillende richtingen aan open wordt gebaseerd en dicht de deur. Glijdende turnstile is een elektrische controle geautomatiseerde turnstiles poort, die kan manueel door knopen, kaart, en afstandsbediening worden geopend en worden gesloten die, of volledig automatisch door gezichtserkenning en menselijk lichaamsinductie jatten. Momenteel, wordt het algemeen gebruikt bij de ingangspoort van diverse woonwijken, ondernemingen, fabrieken, en andere plaatsen, die speciaal wordt gebruikt om voettoegang te controleren.

Glijdende turnstile is samengesteld uit een chassis en twee beweegbare deurvleugels, dat kunnen worden uitgebreid en worden ingetrokken om af te raden of te bevrijden. Intelligente volledige hoogte glijdende turnstile MT247adopts het recentste ontwerp en de mooie vorm. De toepassingsselectie van glijdende poortturnstile wordt bepaald volgens de grootte en het gebied van de plaats. Zijn deurvleugel is hoger dan schommelingsturnstile poort en klepbarrièreturnstile. Het wordt over het algemeen ontworpen om hoge 1.6m te zijn. De kanaalbreedte is hetzelfde als dat van het schommelingsturnstile poortkanaal. De breedte van 0.55M is genoeg om het doel van één passage van de persoon te bereiken.

Voor sommige overheidsinstellingen en eenheden of plaatsen met sterke vertrouwelijkheid en hoog-veiligheidsvereisten, glijdende kan turnstile als het belangrijkste materiaal van het toegangsbeheerbeheer worden geselecteerd, dat strikter toegangsbeheer en sterkere veiligheidsmaatregelen heeft. De veiligheidsmaatregelen worden hoofdzakelijk weerspiegeld in zijn ontwerp. Het glijdende wapen is vrij hoog het boren en het beklimmen te verhinderen, en het belangrijkste materiaal is acrylglas. De visie van dit kanaal zal niet beperkt worden. Het wordt geplaatst in de zaal van het bureaugebouw, en het geheel is nog transparant en helder.

Glijdende barrièreturnstile is verschillend van de driepootturnstile poort, schommelingsturnstile poort, en een poort van de klepbarrière. Het is een soort voetturnstile poortmateriaal dat niet algemeen wordt gebruikt en strikt moet worden verhinderd het binnengaan en weg te gaan. Omdat de blokkerende barrière aan beide kanten vertaaltype is en automatische controle goedkeurt, zal het gemakkelijk geen mensen knippen. Het ontwerp van een hoog-blokkeert barrière verhindert de mogelijkheid van onbevoegde kruising en het beklimmen, zodat is de hoge veiligheid zijn belangrijkste teken. De blokkerende barrière is dun en kan in de vorm van twee deuren worden gemaakt, die meer voor veiligheid en veilig en flexibel wordt versterkt.

CNC Lezer Sliding Gate Turnstile van het Laser de Scherpe Kaartje 0,2 Seconden 0

Het glijden Turnstile de Parameter van de Barrièrepoort:

Materiaal: SS304, dikte is niet minder dan 1.2mm

Productietechniek: CNC laserknipsel

Barrièremateriaal: Acrylglas, SS304 etc.

Poort het Openen en sluitingstijd: ≤ 0.4S

Het overgaan van Snelheid: Normaal open-35persons/min; Normaal sluiten-35persons/min

Communicatie Verbinding: 12V droog relais

Macht: AC220C±10V, 50HZ

Motor: Brushless Motor van gelijkstroom, 140W/24V

Communicatie Afstand: ≤1200M

10) Inputverbinding: +12V niveausignaal of Impulswide>100ms DC12V impuls, Current>10Ma

11) Infrarode Sensoren: 9 of 10 Paren

12) Relatieve Vochtigheid: <95>

13) Werkende Temperatuur: -15°C-60°C

14) Werkomgeving: binnen en openlucht (toegevoegd de regen-loods)

15) Kleur: SSB (US32D) - Geborstelde het Roestvrije staal/poedert (Facultatieve) Deklaag, of andere Kleur u houdt van

16) Beschermingsrang: IP54

CNC Lezer Sliding Gate Turnstile van het Laser de Scherpe Kaartje 0,2 Seconden 1

Glijdende Turnstile Poorteigenschap:

1. De goedkeuring van speciale micro- cpu van de WAPENkern kring en digitale het plaatsen technologie, het stabiele begin en de controle, de nauwkeurigere de automatische controlecapaciteit van het remwapen.
2. Herstructureert het regelmatig Lopende, kleine lawaai, eenvoudig en betrouwbaar.
3. De oppervlakte van de duurzame bewegingseenheid die antiroest en anticorrosieve behandeling atopting. De hydraulische bewegingseenheid wordt geadviseerd voor toneelvlek ticketchecking raad.
4. Controlebord met het tellen van functie, LCD/LED-(facultatieve) vertoningsfunctie
5. De groep van de hoge precisiesensor en het intelligente ontwerp van het erkenningsalgoritme kunnen het aantal en richting van pedstrians in toegang bepalen zeer goed, zeer de verbeterend de nauwkeurigheid van anti-knijpt en anti-sleept. Opsporing met meerdere balies, geschikter voor kinderen of pedstrians met bagage die door gaan.
6. De intelligente stem en de correcte herinneringen maken het apparaat meer gebruikersvriendelijk en gemakkelijker te gebruiken.
7. Met autodefectinspectie en alarmfunctie, geschikt voor gebruikersonderhoud en gebruik.
8. Het mechanische anti-snuifje, de infrarode functie van het sensor anti-snuifje, tijdens turnstile het terugstellenobstakel, de motor houdt automatisch Verrichting binnen de vastgestelde tijd tegen, die na de tijd van de defacultvertraging tot het terugstellen reseting, kleine kracht (≤2kg).
9. Correcte en lichte alarmfunctie: met inbegrip van onwettige inbraak, slepend alarm.
10. Anti - effectfunctie, de automatische klep gesloten zonder het open signaal.
11. Met automatische het terugstellenfunctie, open de poort, zal het systeem automatisch het de toegangsgezag van de gebruiker als de voetgangers geen het gaan door in de vastgestelde tijd, het automatische terugstellen in 5 seconden na open annuleren.
12. Het infrarode sensorterugstellen, de infrarode functie van het sensor anti-snuifje (standaard 4 paren van infrarode straal).
13. Na macht weg, de toegang automatisch open en na macht automatisch wordt gesloten die.
14. Beschikbare verbinding met toegangsbeheersysteem, het systeem van de consument, elektronisch kaartjessysteem, biometrisch identificatiesysteem, elektrostatisch meetapparaat en ander materiaal.
15. Enig-richting of bi-Richtings de toegang van controlevoetgangers, infrarode sensortoegang.
16. Beschikbaar voor afstandsbediening en beheer direct door computer.