Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Turnstile van de schommelingsbarrière > Premium kwaliteit schommeltorentje met toegangscontrolesysteem voor efficiënt beheren van de menigte

Premium kwaliteit schommeltorentje met toegangscontrolesysteem voor efficiënt beheren van de menigte

Productdetails

Plaats van herkomst: Shenzhen

Merknaam: Zento

Certificering: CE, ISO9001, ROHS

Modelnummer: ZT-929

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 2

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: houten kast

Levertijd: 10 werkdagen

Betalingscondities: T/T, Western Union

Levering vermogen: 100 reeksen per week

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

duurzame gebouwen schommelbarrière poort draaischijf

,

energiezuinige vleugelpoort-turniket

,

duurzame gebouwen vleugelpoort draaischijf

Communicatie-interface:
RS485
AANDRIJVINGSwijze:
DC-motor
Inputinterface:
12V niveausignaal
Motorsnelheid:
100r/min
Outputinterface:
Relaissignaal
doorgang snelheid:
30-40 personen/min
Communicatie-interface:
RS485
AANDRIJVINGSwijze:
DC-motor
Inputinterface:
12V niveausignaal
Motorsnelheid:
100r/min
Outputinterface:
Relaissignaal
doorgang snelheid:
30-40 personen/min
Premium kwaliteit schommeltorentje met toegangscontrolesysteem voor efficiënt beheren van de menigte

Premium kwaliteit schommeltorentje met toegangscontrolesysteem voor efficiënt beheren van de menigte

Beschrijving

Met onze geavanceerde Swing Barrier Gate Turnstile, een revolutionaire oplossing voor efficiënte toegangscontrole in verschillende omgevingen.ons product staat op de marktHier zijn de belangrijkste voordelen van onze Swing Barrier Gate Turnstile:

 

1Verbeterde beveiliging.: Onze Swing Barrier Gate Turnstile bevat gezichtsherkenningstechnologie, RFID-kaartlezer en QR-code scanner, die veilige en geautoriseerde toegang garandeert.Het voorkomt ongeautoriseerde toegang en verbetert de algemene veiligheid.

 

2- Een soepele en efficiënte werking:De Swing Barrier Gate Turnstile biedt een doorgangsbreedte van 600-900 mm, waardoor een soepele en probleemloze in- en uitgang mogelijk is.vermindering van de congestie.

 

3Duurzame bouw:Gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrij staal met een materiaaldikte van 1,5 mm, is onze Swing Barrier Gate Turnstile duurzaam gebouwd.het waarborgen van betrouwbaarheid op lange termijn.

 

4Intelligente kenmerken:De Swing Barrier Gate Turnstile is uitgerust met intelligente koppelingsalarm, anti-illegale inbraak, anti-reverse inbraak, anti-trailing en anti-knijpen functies.Deze functies verbeteren de veiligheid en voorkomen inbreuken op de beveiliging.

 

5- Aanpasbaar en merkbaar:We bieden OEM/ODM diensten, zodat u de Swing Barrier Gate Turnstile kunt aanpassen aan uw specifieke eisen.de zichtbaarheid van het merk vergroten.

 

6Eenvoudige integratie:Onze Swing Barrier Gate Turnstile integreert naadloos met bestaande toegangscontrolesystemen, waardoor het handig is om in uw faciliteit te integreren zonder grote wijzigingen.

 

7Versatile toepassingen:Geschikt voor een breed scala aan omgevingen zoals hotels, kantoren, luchthavens, stadions en meer, biedt onze Swing Barrier Gate Turnstile efficiënte en veilige toegangscontroleoplossingen.

 

Investeer in onze Hotsales Hotel Bidirectional QR Code Scanner Toegangscontrolesysteem Gezicht Herkenning Swing Barrier Gate Draaibaar en ervaar de perfecte mix van veiligheid, functionaliteit,en duurzaamheidBlijf voor op de concurrentie en zorg voor naadloze toegangscontrole met ons uitzonderlijke product.

 

Premium kwaliteit schommeltorentje met toegangscontrolesysteem voor efficiënt beheren van de menigte 0

GESCHIEDENIS

 

(1) Automatische terugkeerfunctie: na voltooiing van het doorgangsproces keren de remvleugels automatisch terug naar de oorspronkelijke blokkeringspositie.

(2) Af- en openingsfunctie: wanneer de stroom is uitgeschakeld, gaat het systeem automatisch de remvleugels openen om te openen.die geschikt is voor het evacueren van de menigte en voldoet aan de eisen inzake brandbeveiliging.

(3) Functie tegen illegale inbraak: wanneer de kaart ongeldig is, er geen kaart wordt geswipt of de doorgang verboden is, wordt de gedwongen toegang tot het kanaal beschouwd als illegale inbraak,en het systeem zal automatisch alarm en sluit de flap.

(4) Functie tegen achteruittreding: Voordat de doorgang in een bepaalde richting is beëindigd, worden voetgangers die vanuit de tegenovergestelde richting de doorgang betreden, als achteruittreding beschouwd.Het systeem zal automatisch alarmeren en de vleugel sluiten..

(5) Anti-trailing functie: de foto-elektrische schakelaar detecteert de voetgangersverkeerssituatie en detecteert het volgende verschijnsel (de mensen achter zich dicht bij de persoon voor zich, de personen achter zich, de personen voor zich, de personen achter zich, de personen achter zich, de personen voor zich, de personen achter zich).de intentie om te passeren zonder de kaart te vegen), zal het systeem automatisch alarmeren en de remvleugels sluiten.

(6) Intelligente alarmverbinding: inclusief illegale inbraak, omgekeerd verkeer en andere alarmen, die kunnen worden gekoppeld aan andere alarmbewakingsapparatuur en kunnen worden gehoord.

(7) Functie tegen knippen en tegen botsing:
A. Infrarood anti-knijpen: installeer meerdere paren foto-elektrische schakelaars in de buurt van het gebied waar de vleugel actief is (anti-knijpen gebied).de vleugel stopt automatischDe klappers bleven bewegen.

 

 

 

Premium kwaliteit schommeltorentje met toegangscontrolesysteem voor efficiënt beheren van de menigte 1

Parameter van de schommeldraaier:

 

Algemene afmetingen: 1550 mm × 280 mm × 960 mm


Lezen en schrijven: identiteitskaart, IC-kaart, magnetische kaart, barcode scanner, enz.


Gewicht: brugtype 60-70 kg,


Swingarmlengte: 300 mm-650 mm


Maximale draagkracht van de schommelarm: 30 kg


Werkspanning: AV220V±10V, 50Hz


Vermogen van de motor: 24V 30W


Door swing tijd: 0,2 seconden


Invoerinterface: +12V-niveau-signaal of DC12V met signaal met pulsbreedte ≥100 ms, impulssignaal met aandrijvende stroom ≥10mA


Communicatie-interface: RS485-standaard


Communicatieafstand ≤ 1200 meter


Verkeerssnelheid: 40 personen/minute (normaal geopend), 25-30 personen/minute (normaal gesloten)

 

open- en sluittijd: 1-2 seconden


Werkomgeving: binnen- en buiten temperatuur (schaduw): -10°C ∼50°C


Relatieve luchtvochtigheid: ≤ 90%, geen condensatie

 

 

 

 • Premium kwaliteit schommeltorentje met toegangscontrolesysteem voor efficiënt beheren van de menigte 2

 • Ondersteunt identiteitsverificatie, alleen geautoriseerd personeel kan passeren

 • Normaal geopende en normaal gesloten modi kunnen worden geselecteerd, wat tweerichtingsverkeer ondersteunt, en de snelheid van het openen en sluiten van de poort kan worden ingesteld op basis van de stroom mensen.

 • Ondersteunt anti-trailing tracking control functie om ongeautoriseerd personeel te voorkomen door te gaan

 • Ondersteunende anti-knijpfunctie: wanneer de poort tijdens de rotatie weerstand ondervindt, wordt deze automatisch vergrendeld of stopt de motor binnen de opgegeven tijd.

 • Ondersteunt anti-botsingsfunctie.

 • Ondersteunt geluids- en lichtwaarschuwingsfuncties: bij toevallige inbraak, achteruitgang, overklimmen of omgekeerde inbraak piept de autoriteitscontroller

 • Ondersteunt automatisch openen van poorten tijdens stroomstoring, zodat mensen vrij kunnen passeren

 • Na het signaal van het brandsignaal wordt het hek automatisch geopend voor de noodevacuatie van het personeel.

 • Ondersteunt het openen en sluiten van poorten volgens geplande sjablonen

 • Ondersteuning van de afstandsbediening van het openen, sluiten, normaal openen en andere werking van de poort

[Vraagstukken van het product]

 

V: Wat is de doorgangsbreedte van het Luxury Gym System Software Management Face Recognize Entry Control Swing Barrier Turnstile Gate?


A: De doorgangsbreedte van onze Swing Barrier Turnstile Gate varieert van 600 mm tot 900 mm, waardoor er voldoende ruimte is voor een soepele voetgangersstroom.

 

V: Wat is het modelnummer van deze draaistoren?


A: Het modelnummer van onze Swing Barrier Turnstile Gate is ZT-929, een betrouwbare en vertrouwde keuze in de industrie.

 

V: Wat is het materiaal van deze draaistoring?


A: Onze Swing Barrier Turnstile Gate is gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrij staal, dat duurzaamheid en corrosiebestendigheid garandeert.

 

V: Ondersteunt de draaischijfpoort zowel eenrichtingsverkeer als tweerichtingsverkeer?


A: Ja, onze Swing Barrier Turnstile Gate ondersteunt zowel eenrichtingsverkeer als tweerichtingsverkeer van voetgangers, waardoor de toegangscontrole flexibel is.

 

QWat zijn de beveiligingsmaatregelen van deze draaistoren?


A: Onze Swing Barrier Turnstile Gate is uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties, waaronder anti-klim design, automatische terugkeer functie, anti-illegale inbraak functie,anti-reverse intrusion functieDeze functies zorgen voor maximale veiligheid en voorkomen ongeoorloofde toegang.

 

V: Kan de draaistoring aangepast worden?


A: Ja, we bieden OEM/ODM aangepaste service voor onze Swing Barrier Turnstile Gate. U kunt het logo en de kleur van de draaiknop aanpassen aan uw merkidentiteit.

 

V: Hoe lang is de normale levensduur van deze draaistoren?


A: De normale levensduur van onze Swing Barrier Turnstile Gate is meer dan 15,000Dit zorgt voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.

 

V: Zijn er aanvullende functies of diensten beschikbaar?


A: Ja, onze Swing Barrier Turnstile Gate biedt ook power-off en opening functie, anti-knijpen en anti-botsingsmechanisme,en de optie voor de integratie van een toegangscontrolesysteem met gezichtsherkenning, swing gate opener, en RFID gate.

 

Kortom, onze Luxury Gym System Management Software Face Recognize Entry Control Swing Barrier Turnstile Gate is een veelzijdige en veilige oplossing voor toegangscontrole.geavanceerde beveiligingsfuncties, en duurzame constructie, is het de ideale keuze voor sportscholen, kantoren en diverse andere omgevingen.

 •