Bericht versturen
Shenzhen Zento Traffic Equipment Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Parkeerplaatsslot > 20M Automatic Parking Lock Carport Ruimteboxbarrière 98.5ft voor Privé Autoparkeren

20M Automatic Parking Lock Carport Ruimteboxbarrière 98.5ft voor Privé Autoparkeren

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: zento

Certificering: CE, ROHS, ISO9001

Modelnummer: Zt-P01

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 1

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Karton/Houten Geval

Levertijd: 5-7 Werkdagen

Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 400 eenheid per week

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

20M Parking Space Lock

,

Barrière 98.5ft van de Carport Ruimtebox

,

Parkeerplaatsslot 98.5ft

Type:
De Parkeerplaatsslot van de afstandsbediening Automatisch Auto
Kleur:
Geel/Zwarte
Materiaal:
Koolstofstaal
Gewicht:
7.2kg/pc
Productnaam:
Het automatische Waterdichte Slot van het de Autoparkeren van de Zinklegering Materiële Ruimte
Afstand met afstandsbediening:
20M
Type:
De Parkeerplaatsslot van de afstandsbediening Automatisch Auto
Kleur:
Geel/Zwarte
Materiaal:
Koolstofstaal
Gewicht:
7.2kg/pc
Productnaam:
Het automatische Waterdichte Slot van het de Autoparkeren van de Zinklegering Materiële Ruimte
Afstand met afstandsbediening:
20M
20M Automatic Parking Lock Carport Ruimteboxbarrière 98.5ft voor Privé Autoparkeren

20M Automatic Parking Lock Carport Ruimteboxbarrière 98,5 voet voor Privé Autoparkeren

Een parkerenslot, ook als een parkerenbarrière of een automatische parkerenmeerpaal wordt bekend, werkt door mechanische of elektrosystemen te gebruiken om zijn beweging te controleren en een parkeerplaats te beveiligen die. Hier is een overzicht van hoe een typisch parkerenslot werkt:

Sluitmechanisme: Het parkerenslot heeft een sluitmechanisme dat het in of een opgeheven of verminderde positie houdt. Dit mechanisme zorgt ervoor dat het parkerenslot zodra op zijn plaats veilig opgeheven blijft.

Activering: Het parkerenslot wordt geactiveerd door diverse middelen zoals een afstandsbediening, bluetooth, of App. De gemachtigde gebruikers kunnen een signaal naar het parkerenslot verzenden om zijn verrichting in werking te stellen.

Het toenemen: Wanneer het activeringssignaal wordt ontvangen, begint het parkerenslot van zijn verminderde positie toe te nemen. Dit kan door hydraulische, pneumatische, of elektrische systemen met motor worden bereikt.

Opgeheven Positie: Zodra het parkerenslot de gewenste hoogte bereikt, sluit het in plaats, die een fysieke barrière vormen die onbevoegde voertuigen verhindert de parkeerplaats in te gaan.

Het verminderen: Om het parkerenslot te verwijderen en toegang tot de parkeerplaats te verlenen, wordt een ander signaal verzonden naar het parkerenslot via de afstandsbediening, het toetsenbord, of de toegangskaart.

Het dalen: Op het ontvangen van het verminderende signaal, begint het parkerenslot om terug in zijn verminderde positie, opheldering te dalen de manier voor het voertuig om de parkeerplaats in te gaan of weg te gaan.

Volledig Verminderd: Zodra het parkerenslot is teruggekeerd naar zijn volledig verminderde positie, is het gelijk met de grond of oppervlakte, die het voertuig de toestaan om over het zonder enig obstakel over te gaan.

De nauwkeurige die mechanismen en de technologieën in parkerensloten kunnen worden gebruikt afhankelijk van het specifieke model en de fabrikant variëren. De verschillende types van parkerensloten kunnen extra eigenschappen zoals LEIDENE indicatoren, batterij reservesystemen, of integratie met de software van het parkerenbeheer hebben.

Het is belangrijk die de gebruikershandleiding of de instructies te raadplegen door de fabrikant voor gedetailleerde informatie bij het in werking stellen van een specifiek parkerenslot wordt verstrekt

20M Automatic Parking Lock Carport Ruimteboxbarrière 98.5ft voor Privé Autoparkeren 0

Een parkerenslot biedt verscheidene voordelen in het beheren van en het controleren van parkeerplaatsen aan. Hier zijn sommige van zijn voordelen:

  1. Gereserveerd Parkeren: Een parkerenslot staat voor de reserve van een specifieke parkeerplaats toe. Het zorgt ervoor dat slechts de gemachtigde voertuigen kunnen en tot het aangewezen parkeerterrein toegang hebben gebruiken, die anderen verhinderen de ruimte te bezetten.

  2. Verhoogde beveiliging: Door toegang tot een parkeerplaats fysisch te blokkeren wanneer opgeheven, verstrekt een parkerenslot een extra laag van veiligheid. Het helpt onbevoegd parkeren afschrikken, die het risico van diefstal of schade aan voertuigen verminderen.

  3. Rendabele Oplossing: Het installeren van parkerensloten kan een rendabele oplossing zijn in vergelijking met de complexere systemen van de parkerencontrole. Het biedt een eenvoudige en efficiënte manier aan om parkeerplaatsen te beheren zonder uitgebreide infrastructuur of aan de gang zijnde onderhoud te vereisen.

  4. Gemakkelijke Verrichting: De parkerensloten zijn typisch gebruikersvriendelijk en bieden geschikte verrichting aan. De gemachtigde gebruikers kunnen het parkerenslot gemakkelijk opheffen of verminderen gebruikend afstandsbedieningen, toetsenborden, of toegangskaarten, toestaand voor snelle en geschikte toegang tot de parkeerplaats.

  5. Zichtbaar Afschrikmiddel: De aanwezigheid van een parkerenslot dient als zichtbaar afschrikmiddel aan onbevoegde parkers. De fysieke die barrière door het opgeheven het parkeren slot wordt gecreeerd wijst erop dat de ruimte voor algemeen gebruik gereserveerd en niet beschikbaar is.

  6. Flexibele Installatie: De parkerensloten zijn veelzijdig en kunnen in diverse plaatsen zoals privé woonplaatsen, commerciële gebouwen, of openbare parkeerterreinen worden geïnstalleerd. Zij kunnen ter plaatse worden opgezet of oppervlakte- wordenopgezet, verstrekkend flexibiliteit in hun toepassing.

  7. Klantgericht Toegangsbeheer: Sommige systemen van het parkerenslot bieden klantgerichte toegangsbeheereigenschappen aan. Dit staat beheerders toe om specifieke toegangsmachtigingen te plaatsen en gemachtigde gebruikers te leiden ervoor zorgen, die dat slechts de erkende individuen het parkerenslot kunnen in werking stellen.

Het is belangrijk om de specifieke behoeften en de vereisten van uw parkerenbeheer te overwegen wanneer het evaluatie van de voordelen van een parkerenslot. De verschillende modellen en de fabrikanten kunnen extra eigenschappen of aanpassingsopties aanbieden om uw bijzondere situatie aan te passen.

20M Automatic Parking Lock Carport Ruimteboxbarrière 98.5ft voor Privé Autoparkeren 1

Specificaties

Materiaal: Koudgewalst Staal
Voltage: GELIJKSTROOM 6 V
Afstandsbedieningafstand: 15 m
Het opheffen Tijd: 4 s
Het opheffen Hoogte: 400 mm (15,75 duim)
Gevouwen Dikte: 75 mm (3 duim)
Statische Stroom: 1 doctorandus in de letteren
Werkende Stroom: 2.5 A
Milieutemperatuur: -30 ~ 60 °C
Waterdicht Niveau: IP67
Afmeting: 380 x 460 x 75 mm (15 x 18 x 3 duim)
Gewicht: 8 kg (17,6 pond)
Voedingwijze: Droge Batterij

Pakketinhoud

1 x-Parkerenslot
2 Verre Controlemechanismen van x
2 x-Sleutels
3 x-Schroeven
1 x-Gebruikershandleiding

20M Automatic Parking Lock Carport Ruimteboxbarrière 98.5ft voor Privé Autoparkeren 2